Tepki olduğu kesin, dönüşü aklımıza bile getirmek için 1520 üstünü görmemiz lazım.
Printable View
bu tcell temmuz ağustos vade neden spotun altında...
ne heyecan yaptınız ya 200 günlüğün altındayız hala...
journalist after yapacakmış bize...
masalar hazırlanıyor...
'şey' de huzursuzluk mu var bugün ? :wu:
tepkinin devamı için bist 30 da1478 üstü saatlik kapanışlar lazım...ytd
ne güzel bir gün... :oleyo:
https://i.hizliresim.com/rdzrosz.png
https://i.hizliresim.com/dhagv22.png
walla durumu pek iyi gözükmüyo doların, üflesen çatırt diye yıkılacak deyyus
8.50- 8.60 köprüden önce son çıkış
selamun aleyküm dostlar
Trade'in kuralları değişmez 100'lerce yıldır hep aynıdır, kuralları çözmüş olanlar para bittiği için oyundan atılırken, yerlerine yeni gelenlerin henüz kuralları bilmemesidir.
kemal dayı yıkılma konusunda farklı peryot'lara göre bakış açısı değişiyor her halde..
https://i.hizliresim.com/ovf274m.png
slm gençler dün korku zirvedeyken buralar diptir demiştim ,dolar düşecek demiştim ama asıl düşüsü bugun beklıorum...mb kararı faiz indirebilir demiştim ama o konuda kesin emin değilim kafam iyice karışık dolar çok düşecek ama nasıl bunu bende pek bilemiyorum belkide bir ara formül bulacak:)??kim bilir???
şu barı hatırlıyor musun?
7,20 iken 6 lira konuşuluyordu...
gözü toprağa bakıyor öldü ölecek gibi...
merak etme bizim siyasi iktidarımız o köprüyü uzaya kadar uzatacak dengesizlikler yapmaya devam edecek...
her gün liyakatsizlik kanunsuzluk devam ediyor....
bak haşmetli hilal kaplanı üstün yalama faaliyetlerinden dolayı trt ye yönetici yapmış...
burdan çarptıklarımla dün 8,60 dan 5,000 dolar daha aldım...
ben dolara finansal enstruman olarak bakmıyorum güvence olarak bakarım...
rezervimde dolardır...onun yükselmesi düşmesinden kar gütmem...
https://i.hizliresim.com/23gdtlk.jpg
Tamamen kendi alımlarına basıyor yada kendi satışlarını çiziyor..
Çok güçlü olduğu 3-4 tane hisse kontrol harici durumlarda devreye girip viop u hizaya çekiyor zaten..
Analiz manaliz beklenti falan kasmanın manası kalmadı artık..
Öğleden sonra faiz kararını (ne olursa olsun) beğenmeyip daldıradabilir..
Bilmiyor diyebilir miyiz bu kararı..
Hayır bal gibi de biliyor tabi..
Eee 1.5 alacak ne var..Kim alıyor..
Yine kendisi zaten..
faiz kararından sonra +2.5 da yapabilir
- 2.5 da..
pul karayı al parayı..
uzak durmak en iyisi..
Bir film dönecek... Herkes hemfikir..
ben biliyom.. imf'in ağustosta açıklayıp dağıtacağı korona yardım parası.. :oleyo:
ama biden efendi kıllık yapıp caatsa dahilinde pakete engelleme yaparsa iş değişir..
o zaman 1 dolar düz 10 TL olur..
bu gelişme üzerine MB talimatla anında TL'dan sıfır atar ve 1 dolar 1 tl olur..:oleyo:
hedef 2023.. a.k. partisi bunu da yaptı.. :he::he:
Herife laf yok:)...Bu günlerde tüm formasyonlara uyuyor.
Ptesi ters çanak vardı; oradan (25-30) puan alınırdı...
Bu sabah ise 2 li dip onaylandı( pu lu çok güzel bir formasyondu) ve 1355 aşılmasıyla voba atlayan (vob:1488/90 dan) 15 puan aldı.
Hem de geceye kalmadan.
Formasyon onaylanınca o yönde yüksek kontratla dahil olursan rahatlıkla haftalık harçlık çıkar.
yok hayır....kendımce gelıstırdıgım bır sıstem bır hafta ıcınde 4 5bın puan cıvarı en yuksek en dusuk bar olunca ordan long yada short acmak ..yuzde 80 ısabet oranı var....bır haftada 6.7k yukselıs ve dusus nadır oluyor zaman zaman tabıkı oluyor....ama oda trend baslangıcı ......aylıktada bu rakam 8.10 arası....gunlukte 1500 2000 arası ...mesela bugun kesınlıkle 150300ten long acmam ...bugunku bar....2000 cıvarı bana uymaz
Artı kapatma ihtimali var mı sizce endeksin?
dolar bey yemiyor bu fırıldağı...
bu arada teknıkolarak cok guzel bıyer gosterdınız yer....bunları bırlestırıp poz alıyorum...
149.750 altına ınerse dıkkatlı olun arkadaslar
beyin fırtınasına devam.
avrupa ve abd zirvelerde dolanıyor her an patlayacak. biz ise 1 hafta yokuz. biz yokken çarşı pazar karışırsa? üstüne faiz maliyeti de var.
Kurban bayramı öncesi genelde dolar düşer...ama kurbana yakın(arefe vs.), DOLAR YUKARI YAPAR ve bu bir süre devam eder.
15 milyon hane var.bunların 10 mil. kurban yapsa ve bunların yarısı bir miktar dolar bozdursa baskı yapar.
Doların bayramdan önceki hafta genelde düşmesinin mantığı bence bu..
kanımca 8.59 güzel alım yeriydi.
Viop da orta vadeli portföy büyüklüğünün yüzde 5 ile 10 arası açılan short lar hisselerdeki böyle zamanlardaki kayıpları çok güzel telafi ediyor.. Dün kapandım ve neredeyse hisselerdeki 4 aylık kaybı 5 ile 10 kontrat arası kısayı aç kapa yaparak telafi ettim diyebilirim.. Sabah keşke reverse olsaydım dedim spotta 144 bine kadar tepki bekliyorum ama longa da cesaret edemiyorum hisse almak daha mantıklı geliyor longdan ziyade
short fikri çık aklımdan.