Her şeye zam geliyor "eplas'a" zam yok.
Printable View
Her şeye zam geliyor "eplas'a" zam yok.
anladığım kadarıyla satış fiyatlarını mecburen bildiriyorlar ama pratikte hesaplaşmayı borsada satışlar bittikten sonra gerçek fiyatlar üzerinden yapıyorlar .
Son 3 yılda eplas tahtasında hem holding hemde kemal bey defalarca satış yaptı , aynı şekilde holding tahtasında nafiz bey büyük satış yaptı ,belki bir iki istisna dışında hiç bir zaman kendi satış fiyatları borsada gerçekleşen fiyatların üzerinde olamamıştır .
Hiç kimse o kadar parayı bunların eline o fiyatlardan peşin peşin vermeyecektir .
Biliyorsunuz zaten alan kişilerde kendileri anlaştıkları kişilere belli tarihlerde seans içinde devrediyorlar ,biz bunu seans içinde oluşan anormal hacimlerden ve takaslardan hemen anlıyoruz.
kemal beyin satış haberi 2 martta , aracıların işlem göre tipe dönüşüm haberide 1.5 ay sonra 17.04 te gelmiş , pek aceleleri olmadığı belli oluyor , 3. şahıslara anlaşmalı olarak devretseler bile bu kadar hacimsiz seanslar yaşadığımız günlerde kimseye bir halt satamazlar .
nafiz bey holding hisselerini sermaye artışından sonra bildiğimiz yöntemle yapmıştı, bunlarda ya sermaye artırımını yada seçim sonrası piyasaların genel bir istikrara kavuşmasını bekleyeceklerdir diye düşünmekteyim .
tüm yatırımcı arkadaşlarım
ramazan bayramınız mübarekli olsun
sağlıklı mutlu huzurlu nice bayramlar dilerim
Herkesin ramazan bayramı kutlu olsun
M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sz ve saz arkadaşları bir aydır babasının izinden son gaz gidiyor, iki yıldır olduğu gibi gün boyu her türlü .... rü yiyorlar yinede garibana vurmaya devam ediyorlar
Sz bilesin kefenin cebi yok, yol yakınken dön hatandan babanın hayır dua almaya ihtiyacı var
Yatırımcının eplasa güveni kalmadı, sürekli hisse satacağına birazda hisse al, İlk iş olarak kote olan lotların tamamını yarın özel emirle alabilirsin
Eplas yatırımcısı bunu hakediyor yapabilirsin
Merhaba,
Harlasınlar bakalım babalarının kazanını...
Öyle ya, sıradan günahkarlarla aynı kazana girecek değil. Ona özel bir kazan ve işkence seçenekleri olmalı.
Babalarının günahlarını işlemeye devam ettikçe, hem babalarına hem de kendilerine yazılacak bu günahlar.
Kendileri de aynı kazana girecekler!
Verin eziyeti insanlara ve yatırımcılara...
Hem kazanı harlayın, besleyin, hem de size de yetecek yakıt biriktirin.
Devam edin...
Kolay gele.
Dünyanın en ........ en ........, en aç gözlü ailesi.
Hadi!
İyi bir gece diliyorum.
Saygı ve selamlarımla,
A1 Capital takasında 2,160,159 lot artış olmuş , hisseleri taşaronlara devir için hazırlar
Hayrını görmesinler inşallah .
Merhaba,
Verin odunu babanızın kazanına.
Yakında rüyanıza girer inşallah.
Devam, bozuk aile.
Yatırımcı arkadaşlara, selam ve saygılarımla,
[QUOTE=KOMODOR 2019;6388880]02.03.2023 tarihinde EGEPLAST EGE PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak, 2.187.388,146 adet borsada işlem görmeyen
kapalı payı , 42,20 TL -44,50 TL fiyat aralığından 94.698.772,50 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi borsa dışında tarafımca
/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte şirket sermayesindeki paylarım/oy haklarım 02.03.2023 tarihi itibariyle sahip
olduğum pay miktarı 625,33 adet olmuştur.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : KEMAL ZORLU
Tüzel Kişi Adına Bildirimi Yapanın Adı Soyadı :
Görevi :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
Sayın ercanbay! Yukarı da miktarı ve satış fiyatı yazılı malları bugün itibariyle A1 Capital den 36-37 fiyat aralığından satmaya başladı.Önemli olan ne yapmak istiyorlar? Bedelsiz onayı öncesi cepten cebe yapıyorlar zannımca.Zira A1 Capital den başka satıcı neredeyse hiç yok.
Şerefsiz, ahlaksız insanlar sürüsü…
Bu başlığı şu anda 41 kişi okumaktadır. (7 üye ve 34 ziyaretçi)
goncarov, bektes52, KOMODOR 2019, Ordinaryus, s.yavuz, ss.kose, Uc_kirkbes
sistemleri bellidir aslında , kemal bey in hisseleri sattığı koray , ali ,haydar vs şahıslar anlaştıkları taşeronlara hisseleri devrederler , alan kişilerde belli bir zaman aralığında hisselerini küçük yatırımcılara pazarlarlar .
Bugün yarın a1 capital takaslarından devir teslim ne aşamada takip edebiliriz .
Merhaba,
Harlayın babanızın ateşini!
O da sizin gibiydi...
Bir tane dua almadan gitti. Halen arkasından, bedduaların bini bedava...
Başka site ve yerleri de okuyun.
Verin babanızın kazanına ateşi...
Hayırsız evlatlar.
Şeytanı utandırdınız.
İyi bir akşam diliyorum yatırımcı arkadaşlara.
Saygı ve selamlar,
Açıklamalar Bilindiği üzere, Şirketimizin üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik bazı yatırım projeleri, 3 yıllık teşvik belgesine bağlanmıştı.
08.04.2020 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgesi Eki olan yerli makine ve teçhizat listesinde yer alan kayıtlı teçhizatlara ait olarak; Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında makina ve techizata yapılan yatırımların toplam tutarı 14.531.506,35 TL'ye ulaşmıştır.
15.04.2022 tarihli 31810 sayılı Resmi Gazete Madde 11 Geçici Madde 37'ye istinaden, imalat sanayine yönelik yatırım teşvik belgesi sahibi mükelleflere belge kapsamındaki inşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifaları 31.12.2025 tarihine kadar katma değer vergisinden müstesna olması dolayısıyla; söz konusu proje kapsamında yapılacak inşaat işlerine ilişkin mal tesliminde bulunacak firmaya ibraz edilmek üzere 08.11.2022 tarihli ve 587703 sayılı KDV istisna belgesi T.C. İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Çakabey İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nden alınmıştır.
Bu kapsamda yapılan inşaat işlerine ilişkin olarak, son açıklamadan bugüne kadar 4.912.588,76 TL'lik yatırım harcaması yapılmıştır. İnşaat işlerine ilişkin mal teslimleri ve hizmet ifalarına dair Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında yapılan yatırımların toplam tutarı 7.309.727,41 TL'ye ulaşmıştır.
08.04.2020 tarih ve 510223 sayılı Yatırım Teşvik Belgemiz 24.09.2024 tarihine kadar uzatılmıştır.
Mevcut yatırım teşvik belgesinin, planlanan yatırımlar çerçevesinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na başvurulmuş olup, ilave yatırım tutarı onaylanmış ve revize edilen toplam teşvik tutarı Yerli liste yatırım bedeli; 86.879.828,00 TL'den 103.922.148 TL'ye, İthal liste yatırım bedelimiz; 10.790.311,20 FOB $'dan 10.798.757,29 FOB $ şeklinde güncellenmiştir.
26.04.2023 ÖDA 2023/06
Arkadaşlar! Nedir Eplas tahtasının bir hali? Tahta da kademeler resmen kurudu.Kademeler 5-10 - 50 - 100 lot.Hiç yatırımcı kalmamış gibi.Yatırım teiviği ile ilgili Kap haberi yolluyor,yaprak kıpırdamıyor. Adam resmen ta.şağını kaşıyarak yatırımcı ile dalga geçiyor.
Yeni halka arza koşan yatırımcıların bir kısmı buraya gelse ne iyi olur.Ne olduğu belli olmayan hisselerin peşinde yüz binler koşturup duruyor......
Açıklamaya bakılırsa 16.11.2022 tarihli eski haberin güncellemesiymiş , bugüne özel bir şey bildirmemişler aslında .
Ne zaman kendi hisselerini satmak isteseler nedense ya kalıp yaptırdık haberi yada çatı paneli aldık haberi verirler .
Yatırım yapılıyor anladıkta biraz açıklama verselerya ,hem makine teçhizat hemde inşaat yatırımı var gibi anladım ,yeni olarak ne üretilecek , bunun ciroya ve karlılığa katkısı ne olacak , hedefler neler ??
A1 Capital takaslarından 455,919 lot satış olmuş ( heralde bu sadece devre kestiğimiz salı gününün hesabı )
Bu lotları alanlar taşeronlarmı küçük yatırımcılarmı ? Genelde 1 gün içinde toptan devrediyorlardı bu sefer taktikmi değişti acaba .
Bence bugün SPK bültenin de bedelsiz onayı çıkacak gibi.Bu kadar baskı büyük bir fırtınanın habercisi olabilr.
Bu kan emiciler o kadar acımasızlar ki;küçük veya büyük yatırımcının elinde ki malların peşindeler Yapılan işlemlerin başka türlü mantığı yok.İnsan elinde ki malın değeri ni günden güne neden düşürsün ki?
YTDeğildir.......
Arkadaşlar! ALB Yatırım 35.16 dan 7113 lot almış , 35.15 den 7113 lot satmış.Ne bir eksik, ne bir fazla.İlginç değil mi?
Şsizler zevk alıyor aşağı basmaktan basın bakalım katır suratlı soyguncular basın
Elbet sizede basacak çıkar
Güccük yatırımcıların ahı sizleride tez zamanda kavuşturur biryerlere
😡😡😡😡
Merhaba,
Mayası bozuk,
Sütü bozuk,
Kanı bozuk,
Velhasıl, insan olmayan, hayvan da olmayan, sadece tüm canlılara tezat olarak yaratılmış Allah'ın " Bunları da yarattım..." diye bize gösterdiği,
Her canlıdan aşağı varlıklar...
Biriniz gitti..,
Kaldınız üç-beş tane...
Allah kerim!
Ne paranızı, ne de mal varlıklarınızı soyunuzdan hiç birine nasip olmayacak şekilde,
Sizle ilgilensin...
Amin.
İyi bir gece diliyorum yatırımcı arkadaşlara.
Saygı ve selamlarımla,
Merhaba,
"Ya söyleyin, biraz nazik olsun, üstümüze o kadar gelmesin..." diye ricalarınız zamanında çok gelmışti...
Sizin soyunuz bozuk.
Borsanın en değersiz ve kazandırmayan senedi oldunuz.
Her gün en düşük fiyattan kapatıyorsunuz ha?
Harlayın kazanınızı, siz de içine gireceksiniz!
İnsan kopyaları.
Bekliyorum, daha aşağılarda.
Salın gelsin, kendinizi de saldığınız gibi.
Sibel Zorlu ve saz arkadaşları
Yatırımcıyı bitirdiniz,namerde muhtaç ettiniz , son gaz etmeyede devam ediyorsunuz
Son sözüm mübarek gün: ALLAHIN laneti üzerinize olsun..
Kemal Zorlu’nun bir de oğlu var. Adı hiç geçmiyor. Hatta adı ne bilmiyorum.
Şirkette herhangi bir görevi var mı?
evet 2 evladı var
Sibel Zorlu
ve
Mazhar Zorlu
A1 Capital 2,160,159 lot kote etmişti , henüz elden çıkarabildiği 524,149 lot , daha çok yolları var .
Ben şahsen sermaye artırımı sonrası veya seçimlerden sonra satarlar diye düşünmüştüm çünkü kemal bey in satış haberi ile borsada işlem gören tipe dönüşüm haberi arasında 1.5 ay gibi bir süre vardı , birde o iki tarih arasında sermaye artırım haberi sebebiyle yüksek hacimli bir kaç seans yaşanmıştı , o günlerde satmadılar aceleleri yok heralde demiştim , ama ahlak duvarı bir kere yıklımış artık bunlardan herşey beklenebilir .
bedelli ,bedelsiz var diyecen 50 den 15-16 ya .... şimdi bedelsiz 50 den xx e... aynı bok.... MAL PAZARLAYAN MALLAR nerdeler.....
Yuhhh Size!!!!! Defter değeri 34.93 , % 761 bedelsizi onaylanmak üzere olan Eplas'ı buralara ( 33.60 TL) kadar düşürdünüz ya.Yuuhhhh Size.......
Bu şirketi orada çalışan üç beş üst düzey yönetici soyuyor… Alttan üstten heryerden soyuyor. Sibel ne anlar şirket yönetmekten, mazhar desen oda aynı bokun laciverti… Kendilerine sövdürmekten zevk alan ******** sürüsü dolu bir şirket orası başka bi bok değil, olamazlarda!!!
Arkadaşlar! Bu aşağılık yaratıklar tahtayı adım adım devre kesiciye götürüyorlar.İmkanı olanlar alım yönünde destek atsın.Alım kademeleri bom boş.........
Merhaba,
Her platformada,
Ölmüş babalarına sövdürüyorlar.
Analarına sövdürüyorlar.
Kendilerine sövdürüyorlar.
Ciddi sövdürüyorlar...
Ne için?
Bu kadar alçaldınız.
Bu bilgilere belki kıyamete kadar erişilebilecek.
Şimdiden cehenneme gittiniz bile...
Ne için?
Annenize sövdürüyorsunuz.
Memnun mu bari?
İyi bir akşam diliyorum.
Saygılarımla,
Takaslara bakınca A1 Capitalin geçen hafta salı ve çarşamba sonrasında kayda değer bir satış yapmadığı anlaşılıyor ,
Son haftalardaki işlem hacimlerini biraz takip etselerdi okadar hisseyi bir çırpıda satamayacaklarını anlarlardı , burasını günlük 1 milyar tl ye yakın hacim yapan hisselerden sandılar heralde .
şunu anlamak gerekir
yıllardır patron her gönderilen iyi haberin ardından
anlayın ki mutlaka bir pislik çeviriyor zorlu ailesi
yıllardır böyle
kemali
nazifi
sibeli
(Oğul mazharı bilmiyorum şirket ile bir ilişiği yok
veya kendisi ahlaken bunlara benzemiyor)
hepsinin karakteri aynı maalesef
hele sabredin 14 mayısa az kaldı
elbette SPK da yapmadığı ve yapması gereken
suç işleyenleri kanun önünde hesap vermeleri
konusunda değişimleri hep beraber izleyeceğiz
ben bir kaç başvuru yaptım
kimsenin gıkı çıkmadı
yahu patron hisseleri mesela 34 liradan sattım diyor
alan adamda bir kaç gün sonra bende aldığım hisseleri 30 liradan
satıyorum diyor. aldığım hisseleri
daha düşük fiyata satıyorum diyor
SPK da arkadaş sen aptal mısın aldığın hisseleri