bugun yukarı bofa banka satıp eregl ve kuş alıp endeksi yukarı sürüyor .
49 bandından 2 li tepe yapmazsa yukarı devam edebilir.
Printable View
Jetonlari hızlıca makineye geri koyduk maliyet 2700 devam hadi yavrum kemik bi şarkı istiyorum senden
çok güzel tarıyor
tar tar
ve o 2 sistem yine al verdi...2709 dan...
2.786 DAN SAT VERMİŞTİ...sadece long/flat olduğundan sat olunca poz. kapama oluyor.
kullanma klavuzu: 2 si aynı anda long ise poz. al..ama birisi bile sat derse poz. kapat..1.si al vermişti..ama mutlaka 2. de al vermeli..o da bu gün nasip oldu..
https://i.hizliresim.com/lasj6k2.PNG
zor , dansözlerin olduğu bir gün oldu ama çorbamızı aldık.
kolay gelsin.
Bende 97 Opel Vectra var, halk arasında "yirmilik" tabir edilir. Aracın buji ve buji kablolarına (40-50 bin kilometrede buji ve kablolarını değiştiririm.) yağına, suyuna dikkat eder; on yıldır sorunsuz binerim araca. Önceki aracım 97 Doğan S de ona keza... Yolda benzin ibresine bakmaktan geçenlerde kaza yapacaktım, desem herhalde iyi espri olur.
Dün de ifade etmiştim.2.600 deki gap hedefli shorttum..Maliyetim gayet iyiydi..Ama olmadı..2 sistem de al olunca mecburen longa geçtim..
https://i.hizliresim.com/4tj34gk.png
Kurbanlık fiyatından çok ucuz.
Belki bayram öncesi stokları eritmek istiyorlar.
Bir ekonomist BİST 100'de 2472 rakamını önemsediğini belirtti... 2470'i anlamıyorum, 2472'yi nasıl buluyorlar hayret ediyorum. Belki de ondan hiç kazanamıyorum.
Düşüşün başında epey bir zorlar ama sonra longdan iki ayda aldığını iki günde alırsın short piyasada. Endeks iki ayda 50.000 puan gider sonra bakmışsın 3-4 seansta 50.000 puan aşağıda...
Önemli olan doğru zamanda short acmak. Adam yukarı sürerken short açıp stop kullanmazsan shorta da kusersin hayata da...
4 gece tatil 100 ila 260 bin tl cıvarı(oda kahvaltı)
https://www.tatilsepeti.com/d-maris-...022,13.07.2022
Ne ucuz ne pahalı bilemiyorum artık .
https://i.hizliresim.com/6f00a9u.jpeg
Canlı kilosu 65 tl.
Bu fiyat dosta dediler.
50.000 alıp 50.000 düşmesi kesin değil gibi sanki.
2008 dibi 210 geldi 2800e
Sürekli short algısında olan ve sürekli short kovalamaktansa düşük kaldıraç long kovalamak daha mantıklı sanki.
Short asıl işlevi zaten hedge amaçlıdır. Vadeli piyasalar rakamlar üzerinde al sattan ziyade uzun vadede öngörülebilirligi sağlamak için kurulmuştur.
Günümüz dünyasında kumar gibi kullanımının sonucu 2008 krizi olmuştur maalesef.
Asıl islevi harici kullanılan herşeyin er geç problem çıkaracağını düşünmekteyim.
Neyse lahmacun parası çıktı çok şükür
İşte bende bu yüzden yazıyorum millet hayata küsmesin diye, yılların şortcusuyum hatta yakın arkadaşlarım ayu der.
Ha bunu yazarken endekis tepeden 30bin puan düştüğü halde yazıyorum, yani sözde 3-4 seansta kazanan şortcu olduğu halde yazıyorum
Anektarını alırlar dayu, şort yapmayın, hayata küsersiniz
https://i.hizliresim.com/mjw7kj3.png
Bank of America #EREGL için hedef fiyatını 18.00 TL'ye düşürdü.
Eregli tarikatinin muridleri gormesin bu hedef fiyati kafayi yerler . Bofa da hem 18 tl hedef veriyor hem de bugun 500 bin lot aliyor 27.62 ortalamayla . Isi gucu ****lik bu bofanin
Ereğli başlığı kan gövdeyi götürüyor alım içn uygun mu diye de bakıyorum ama bu kadar adamı hayata küstürmeden götürürse pala şanına yakışmaz sanki bilemedim hiç bulaşmamak en iyisi.
Böyle raporlar net manipule bu arada. Bunu 35 lirada kamyonu dayamadan önce yazacaktı ki adam diyelim. Adam madam değiller.
Bence bofa yı piyasaya yem olarak attılar, yabancı bir kurumun tl bazlı hedef vermesi kadar absürt bir durum olamaz.
18 tl yi çok beklersin bu kafayla, yavrukuş ceylan desen ki yılanoğlu bazlı 1 dalırın altına düşer o zaman bu adam işi biliyor deriz
Bugün sokakta bol bol yürürken daha kolay karar aldığımı farkettim .
Grafik fiyat geceden aklında ona göre trade et başarı oranı tez canlı değilsen çok daha yüksek olabilir .
Ekrana bakmak bazen algı karıştığını bir gerçek .
Biraz böyle deneyeceğim olmazsa trafik kazası geçirmezsek eğer
Bofanın Eregli rapor tarihi 1 temmuz. 5 gündür kimsenin haberi yok rapordan. O kadar yatırımcısı var birinin önüne düşmemiş 4 gündür.
Fed 50-75 puan ikisinden biri dedi açık kapı bırakmış .
TDi ve enflasyon göre karar verecekler
BofA dost acı söyler mantığında yazmış.
Şu dönem yerlinin mantığı ile yabancının mantığı farklı. OYAK şirketleri güvenilir liman olarak görülüyor olabilir.
Kredili müşteriler tespit etmişler ise bu tip rapor da yazdırmış olabilirler, demir tüccarı olsam Ereğli alır satardım. Buffet bildiğiniz işi yapan hisseleri alıp satın diyor.
ISDMR hakkında da bir şey yazmalıydı, ISDMR 65 milyar TL, EREGL 88,5 Milyar TL ediyor. Dolar olarak bakınca EREGL 5,2 Milyar dolar ediyor, çok ucuz değil çok pahalı da değil.
ABD ADR Ereğli hissesi en son 23 Hazrian'da 5 tanesi 8 dolardan işlem görmüş. 17,23 USD/TRY kurundan 27,57 TL ediyor.
https://www.otcmarkets.com/stock/ERELY/quote
seneryom şu bugunde yazdım faiz artırımı bekliyorum Agustos veya Eylül .
Hükümetin beklentisi turizm gelirleri idi , yalnız gelirler enerjiyi karşılıyor.
Hem dolar hem borsaya ters salvo yapacaklarını düşünüyorum.
Resesyon yukarda belirttiğim aylarda daha netlik kazanır ,
kimi görsem seçim çıpası var , bu yüzden kontrollü borsada bir taşla 2 kuş misali oyun olacağını düşünüyorum seçimden önce .
sonra yukarı.
Dogru. Tatildeyim şu son pozum dahil hatalı pozum olmadı iki haftadır short da vurduk long da vurduk. Bir şeyler ile oyalanirken arkada oyunu oynayınca kaldıraç vs de uygunsa daha iyi konsantre oluyor demek ki. Harbi harbi lahmacun yerken lahmacun parası tantuni yerken tantuni parası çıkarttık yüzdük gezdik tabi telefon paso elde. Yani yine de güzel bir hayat tarzı değil ama hiç bakmadan akşamdan akşama paraları toplama hayalim devam ediyor.
Bizim demir celiklerin tek avantajı Türkiye de olmasıdır. Coğrafi konumu ve krizin bizi teğet geçecek olmasından dolayı diğer dünya devleri gibi çöküş olacağını sanmam. Ama tırıviri yatay bant ta küçük yatırımcıyı bileylerler...
15/18 arasına düşmesini beklerim. Şimdi diyecekler olur 1 USD altında olur mu? USDTRY ye de çok güvenmem
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah sat verir aksam al verdirir yarin sabah yine sat verdirir..bugunde hic takilmadim piknik balik vs takildim.long guvenim yok,short ztn bulasmam yeni zirve gormeden..bilmem napim..biraz daha bos gecelim en iyisi..
Özel bir şirket zorlansa, tedbirini alsaydın derler, Ereğli gibi şirketlerin istekleri geri çevirilmez diye düşünüyorum. Örnek olarak Ereğli Belediyesi emlak vergisi almaya kalkınca fabrika arazisi özel OSB ilan edilmişti.
Petrol düşüşü bizim dolar ihtiyacımızı dusurecektir. Henüz tam cakilma gelmedi. Bir anda Ukrayna savaşı bitip Rusya küresel sisteme tekrar entegre de yapılabilir. Barış olmayıp Rusya yi sopalamak içinde petrolü dusurebilirler. İki türlü de petrol e cakacaklardir.
Dünya nefes alması lazım. Emtialarin alayı çok can yakıyor.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.