Desteklere dirençlere dikkat edelim 😂
Printable View
Tekniğe inanma tekniksiz de kalma ...:yahoo::yahoo:
Tahtacı göstere göstere flama çizip, herkesi ucağa bindirdikten sonra dağa vurdu.:bravo::bravo:
Spec tahtalarda, teknikle adam avlamanın örneklerinden birini trcas da gördük. :halay::halay:
Bul karoyu, al parayı
yukardaki mayınlar patlaşmış:), sağol tahtacı..
5 üye 6 ziyaretçi 5 milyon lot yüzde beş yukarı.
Asayiş berkemal şimdilik:))
Avrupada enerji tasarrufuna uymayana ceza.
Geleceğin sektörü olduğunu idrak ettik umaraım:))
Trcas....
Kalbimdeki yerin her zaman farkli olacak ;)
bazı temelciler ayeni alrko gibi düşündüler, fiyata geldiği yere bakmadılar atladılar da ayen piyasadaki lot sayısı 40 milyon civarı dolayısıyla aşırı spekülatif.
Kömür fiyatlrını hegde ettiği için piyasada açık ara en karlı enerji şirketi alarko oldu.. Ptf tavan fiyatı yukseldikçe, sabit yakıt maliyeti ile direkt kar marjı artıyor..
Tüm düşüşler- yükselişler benzer yapıda
Bugün palacan GYO dedi. Bakalım yarın hangi sektörü devreye alacak
Telekom da almış yanına
Tvf ile ilişkilendirilen kağıtlardan uzak duralım dedik, soluksuz yükseldiler
Gp amcasının sözünü dinleyipte benzin şortloyan varsa aynı eğitime devammm😂
Stoktan epey zarar yazacak turco ama işte şortla hedge ediyoz😂😂
Zamanı gelince onlarıda koparırlar yukarı. Bende Ak sigorta bakıyorum. Bir ara 100m dolar piyasa değerine kadar düştü. Bedelli süreci tamamlansında , ekranıma tekrar alırım.
Bizde 6,30 görmüştük geçen sene. Bunu en az %150 ile yuvarlasanız, 15 tl etmemiz lazım. Altında “ reel” olarak yeni zirve yapılmamış demek.
Dolarda zaten ,90 sent ~ 230m dolar piyasa değeri
Helal. İyi yakalamışsınız
Temmuz ortası falan TTKOM 2 milyar doların altına inmişti, Tcell de 2 milyara kadar geriledi. Aslında bunlar tarihi fırsatlardı.. Değerlendirmek. Öyle çokta iyi kısada beklentileri yoktu ( artan enflasyona rağmen abonelik ücretlerindeki artış zayıf) ama iskonto dibine kadar vardı
Bizim palacan hızını alamayıp, Abd borsalarınıda yukarı sürmüş
Dünkü GYO hareketi neydi yav … Hepsi tavana gitti
http://www.marmaracapital.com.tr/tr/...lik-bultenler/
Sigorta tarafında poz arttırdık demiş. Nedenlerimide saymış
Anadolu Hayat Emeklilik fona dahil edilmiş.. Ağustos işlemleri daha gelmedi. Bakalım ne ler yapmış
Müjde var da, ben onu Bakanlık ve Toki tarafından okudum. EKGYO pozitif, çimento vs… pozitif gibi. Yani özellerle tam ilişkilendiremedim..
Sanki seçime kadar toplu konut projelerini arttırıp, temel atacaklar.. sonrası Allah kerim
Ha şöyle olabilir , devlet arsayı tahsis eder milli emlaktan. Böylece önemli bir maliyet kalemi ortadan kalkar. Vardır bunların bir planı.
Pala bugünde Koç holding ve iştirakları ile uğraşıyor
Select marketten kahve alanı ziksinler !!
Kazandırmayın şunlara para😂