ereğli bölümüne gidersin arıza dolu , buraya gelirsin arıza dolu ,
üyelik nasıl iptal ediliyor diye epey kurcaladım bulamadım , var mı bilen
Printable View
ereğli bölümüne gidersin arıza dolu , buraya gelirsin arıza dolu ,
üyelik nasıl iptal ediliyor diye epey kurcaladım bulamadım , var mı bilen
VİOP30 günlük takas,
https://i.hizliresim.com/s5yf3zr.PNG
SPOT alıcılar,
https://i.hizliresim.com/dm4e9r9.PNG
İs Yatırım SPOT ve VİOP da almış görünüyor, YapıKredi Yatırım 28.400 kontrat longu kapatmış ve 3 bin kontrat shorta geçmiş,
yarın piyasanın aldığı o 18.899 kontrat longu yedirmezler diye düşünüyorum!
İlaçtan nasıl imam hatibe oradan da nasıl kapatılsana geldik
Keşke demeseydim ilaç yokmuş die
Şimdi Güneysu gelip basacak uzaklaştırmaları
sorun dinlerde değil dinlerin hepsinde kök olarak iyilik vardır öğüt vardır. bunlar devlet kanunları yeterli veya caydırıcı olmadığı zamanlarda da işe yarar.
din olmaz ise çoğu insanın kötü olmasına teşvik olur dinler bu nedenle iyidir.
dinleri kullananlar bundan menfaat sağlayanlar var sıkıntı burada bence. hiç bir din kötülüğü emretmez
neyse herkes herşeyi biliyor zaten ama işine geldiği gibi kullanıyor diyip kapatayım konuyu kendi açımdan..
Ya germiyan abi sevdiğin insanlar olabilir sevmediğin olabilir pire için yorgan yakılmaz abi beğenmediğin yazıları görmek istemiyorsan engelle abi yani ne bilim işte forum her zaman iyidir bakış açısı kazandırır piyasayı koklarsın felan izlenimler felan ama bu tarz yazınca yıkıcı etki oluyor yanlış hatırlamıyorsam kuzu ile selim bu konuda bir atıştı o gün bugündür selim asla izin vermedi kuzuya farklı nickle geldi yine engelledi yazdırmadı yani
Ayrıca bana neysede beden öğretmenine saygısızlığınız affedilir değil. Sonuçta o da öğretmen.
Akp liler kızgın
Yargı darbesi felan diyorlar
Cem küçük yazmış :
Siyasi yasak istemek nedir arkadaş? Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Türk siyasi tarihini hiç mi bilmiyorsunuz?
Tokatyıldızı parayı vurmuş bugün adamın yazısından anlarım kazanıp kazanmadığını nokta sorması bedava 😊😬
Katolik din Avrupada ayak bağıydı..
Ortodoks Rusya da ayak bağıydı.
Orada sosyalizmi körükledi..
Bizde de tarikat dini Osmanlı'dan bize kalan hastalıklı yapılardı.
Cumhuriyet bunlara sert eleştiri getirmeyip
Kapatma yoluna gitti.
Merdiven altına itti..
Hastalık kansere çevrildi..
Çözümü olduğunu sanmam...
Tüm dini alanı kuşatıyorlar..
Belki yeniçeriler hatırlanır..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben diyorum da kimse dikkate almıyor
Mevcut iktidar geldiği yeri unuttu
Fakir fukarayı unuttu
Erdoğan’a verilen şiir okudu die cezayı unuttu
Geçmişi unutan gerçeklikten uzaklaşan sandıkta gömülür nokta !!!
Dayucum işte senin bu yönünü çok seviyorum.....hemen anlıyorsun....ama dün dayucum bir para kaybettim sabaha kadar kıvrandım.....bugün korkudan başa baş çıkardım zararı....Birde senin vobun yönünü senden iyi bilen birini görmedim.....Tekrar tebrikler başarılar.....Ama seninle tanışacam ölmeden....merak ettim.....
Normal vatandaşın dokunulmaz hakkı yokki rahat rahat konuşsun
Siyasetçi vatandaş yerine konuşacak vatandaş eleştirirken bile dikkatli eleştirmek zorunda yoksa mapus ceza ile uğraşıyor yani
kararı veren hakim kimlerden...
Neyse iyiki tarihi yanlış yazmışım, konu dağıldı bu sayede
Şunu öğrendik, insanlar tartışmaya ve karşıt görüşe tahammülsüz, yüzyüze gelirsen antepte hastanede bugün meydana gelen olaya maruz kalabilirsin.
Ama normal, ilk müzakereleri, sorunların konuşularakda çözülebileceğini 1800 lerin başınd a keşfeden bir milletin torunlarıyız. Hala tartışma kültürümüz zero
İmamoğlu kararı sonrası Altılı Masa İstanbul’da toplanıyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen siyasi yasak ve hapis cezası kararı sonrası altılı masadaki parti liderlerinin İstanbul'da toplanacağı açıklandı.
Biri alaman yada kaldı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soros’un ortağı açıkladı: Borsaların son rallisi
George Soros’la birlikte Quantum Fonu’nun kurucusu olan efsane yatırımcı Jim Rogers borsalarda enflasyon karamsarlığının dinmesiyle kısa vadeli bir ralli olacağını ve bunun borsalardaki son ralli olacağını söyledi
Bir ali cengiz oyunu dönüyor ama dur bakalım...
Bugün krdmd tabanında yüzüm güldü...
sise tabanına yazdıgım yere 2 kademe kala dönmüş...
yoksa harika olacaktı...
sise 37,74 görmüş...benim alış 37,72 deymiş...
Ulan yoksa bu bademler reisin gidişini mi fiyatliyor. Öyleyse borsayı namazını kılmadan, cesedini yıkamadan gömerler üstüne de beton dökerler.