ne bk yiyorlarsa yesinler...vf kendi şirketlerini bile almıyor benmi alıcam...
madem ucuzsa alsınlar...
kendileri aç milletemi para kazandıracaklar...
yalancı çoban hikayesi artık dogruyu söyleselerde kimse inanmaz...
Printable View
995 maliyetli şortlar 996850 zarar al yaptık... süre uzayınca bunalttı
https://i.hizliresim.com/dj8m9pr.png
gelen para niçin gelmiş ona bakın kimse kimseyi kandırmasın ben inanan birisi olarak yanlış yapanı ALLAHA her gün şikayet ediyorum bu işin vebali var bir pazara bir markete gittiğimde insanların çektiği zorluğu çaresizliği çocuklarına istediklerini alamadıklarını görüyorum .kolay gelsin
uyyzda destek 8969 kırılırsa 7731 e gideriz
10 gün içinde ilk rakımı 100 gün içinde 2. rakamı bekliyorum :ok:
bekleyen derviş çorbayı içer :ok:
Oooovlum Pala yoncayı çiz yoksa ben cizecem:drunk:
Doları sıkıştırıp duruyoruz...
Adil değeri 100cm olan yayı 50 cm e kadar sıkıştırabilirsin...Biraz daha zorlarsan 40cm de olur...Biraz daha basınç uygularsan 30cm de olur....
Ama şu bir gerçek o kuvvet ortadan kalkarsa o yay 130-150 cm bile olur..
para mara geldiği yooookkk
tekrar yazıyorum
2025 nisan-mayıs'ını mümkün olduğunca en düşük değerde karşılamak üçün kur baskılanıyor.
çünkü:
o aylarda kelin adamlarının fayize koyduğu paralar (anapara+fayiz... 1,5x ) geri dolara çevrilecek
kelin adamlarının AZ dolarımı olsun ?
ne kadar ayıııp :oleyo:
1 koyup, 3 almasınlar mı yani
https://i.hizliresim.com/aclvg4c.png
:yahoo:
ne demişler :
3 dönüm bostan, yan gel yat osman
(başka dilde karşılığı varmı ? YOK )
sadece bizde var :kahkah:
Burada ortamı bozan, agresif kompleksli bir arkadaş vardı.
2-3 gündür yazmıyor.
Sağa sola sataşmaktan ceza aldıysa demek ki,
Dün 50-60 puan olan makas bugün pek tabi ki sıfırlandı.
Yakın short, uzun long. Risksiz bedava para dağıttı adam.
Geçenlerde bir arkadaşı ziyaret için okula gittim.Öğretmenler odasında konu: bilanço-favök-f/k vs...
2-3 yıllık borsacılar bunları hararetle konuşuyorlar.Bu işlerle çok uzun zamandır ilgilenmesem ,ETKİLENECEKTİM:)
1999-2000 ilk borsa yıllarımı hatırladım.Dergiler alır ve bu kavramlara çalışırdık..İş çevremizde hava olsun diye kullanırdık:)...Bunlarla zengin olma hayali kurmuşuz.
Neyse hatta bana ders vermeye bile kalktılar...İçimden ACIDIM...bunların çoğu borsada batacak,diye hüzünlendim.
Olay bu kadar basit olsaydı tüm muhasebeciler zengin olurdu..
Bazen bu forumda da 2 tane hobidik çıkar ders vermeye kalkar.
BAZILARI BORSADA BATMAYI HAK ETMİŞTİR.gram üzülmem.
Temelsiz güvenle-tüm krizleri görmüş ve ayakta kalmış kişilere bile racon kesene üzülmem.Burada defalarca ORTA VADELİ öngörü paylaşıldı-hatta bazı hisselere dikkat çekildi(inceleyelim-istişare olsun diye)...
Teşekkrü etmesi gerekirken İFTİRA atanın batmasına gram üzülmem.zaten batacaktır...
ZDYX -GUNDİ vs gibi...
bu seferde ekimi tuttu, aralığı basıyor
yarın kredi derecelendirme kuruluşu Türkiyenin notunu artırması bekleniyor.......
S&P Global'in Türkiye'nin kredi notunu artırması bekleniyor.
Foreks Haber'in 17 ekonomist ile düzenlediği ankete göre, S&P Global'in 1 Kasım 2024 Cuma akşamı planlanmış değerlendirmesinde, Türkiye'nin kredi notunun bir kademe artırılarak "B+"dan "BB-"ye çıkarılması, "pozitif" olan görünümün ise "durağan" olarak değiştirilmesi öngörülüyor.
Ankete katılım sağlayan 17 ekonomistin 16'sı kredi notunun artırılacağı, 1'i sabit bırakılacağı görüşünü savundu. Görünüm için tahmin veren 17 ekonomistten 15'i görünümün "durağan"a çekileceğini tahmin ederken, 2'si "pozitif" görünümün korunacağı görüşünü dile getirdi.
Ankete Pariterium Danışmanlık, OYAK Yatırım, Ahlatcı Yatıım, İş Portföy, NCM Investment, Sagam Danışmanlık, Anadolu Yatırım, Yatırım Finansman, Tacirler Yatırım, Alnus Yatırım, Gedik Yatırım, Spinn Danışmanlık, Rota Portföy, Deniz Yatırım, Colendi Menkul, Allbatross Yatırım ve Dinamik Yatırım katıldı.
S&P Global, en son 1 Aralık 2023 tarihinde Türkiye'nin "durağan" olan görünümünü "pozitif"e, 3 Mayıs 2024 tarihinde de "B" olan kredi notunu "B+"'ya yükseltmişti.
Türkiye’nin kredi notu 2024’te arttı
gÜMÜŞ ONS DA DÜŞÜYOR.......
İşin ilginci altın ons tarihi zirvede duruyor.......
bu ney la
dün düşmeyorudu
bugünde 42300 desteğinden 44150'ye bile gitmiyor
2 gün kaşıkla verdin.bugün kepçeyle alıyorsun. TR borsası... başıbozuk
yazdıkya işte... 42300 longa bile kar vermiyor.. o derece yani
thy-tup-bim-tcell... mühendislik kağıtlarının hepsine çökmüş vaziyette... tabelayı aşağıda tutmak üçün
1051x-1052x lerde ikili tepemiz var ama, bugün olurmu bilmem
1040500 kırılmadan, bir tur daha yukarı dolansaydık iyiydi
Şubat ve Nisan vadeyi longcular kazanmıştı
Shortlar 3 vade üst üste kazanarak 3-2 yaptı
Maç 3-3 biter mi ? :) Xu100 kabaca 9450 kafa kafaya noktası olur.
bear abi naaptın petkimin % 5ini satın alabildin mi :he:
:drunk:
bozkurt hala suyun içinde debeleniyor:kahkah:
yetiştiremezssen bilali çağıralım abi... :drunk:
selam millet, bu vade sonları çok ilginç oluyor. Bazen yakaladıklarını terse bırakmak için aşağı veya yukarı sağlam çizebiliyorlar.
Gözünüzde öyle bir tahta var mı?
bu arada x30 9880 üstünde kaldıkça yukarı gitme olasılığı fazla, aşağısına inerse babalar bir tur daha döner.