Sayısalcı dedik ama algılama pek sayisalciya benzemiyor.
Printable View
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/avrup...ekiyor/2284975
Avrupa'da uyuşturucu tüketiminde Hollanda ve İsviçre başı çekiyor
Bu da senin dediğin haber..GAZETE OKSİJEN stajyer-maksatlı bir gazeteciye hazırlatmış..ne dediği belli değil.
https://gazeteoksijen.com/turkiye/en...2%20artt%C4%B1.
Bu abimiz birisini taklit ediyor ama?
90 larda yer sofrası vardı.Ama şimdi hangi evde masa yok ki?
https://i.hizliresim.com/elhofz8.PNG
ALTIN 3.000 doları gördü.Bence 3100 civarı görebileceği max. rakamdır.Oradan %10-15 lik düşüş beklerim.
2.700 dolara yolculuk olmalı...
2-3 aylık zamanda.
ALTIN hakkında 6 aydır ilk yorumumdur.
ADİOSSSSS
atayizler gahrından ölüyürr.... :kahkah::kahkah:
hemen foto analizi yapak.... sonuçta koskoca 1500 odalı sarayı analiz etmiyoruz. senin kafan basmaz şimdi.
duvardaki iz lekesine bakarsak evet orada oturularak vakit geçiriliyor tahminen boy'a göre yetişkin olan çocuk gününü orada sırtını duvara dayarak günü geçiriyor. yer minderleri var onlar yorgan değil. bu da 2 . yengenin hemen arkaksında ahşap dolap var bu da odanın ne kadar küçük olduğunu gösteriyor. her defasında yemek yemek için masa getir götür sandalyeleri kaldır götür vs uğraşmaktansa oda da dar olduğundan yerde yemek yendiğinin diğer göstergesi.
oturma şekillerine bakarsak abi gayet rahat şekilde dizlerini bükerek otuyor doğal hali.. rahatsızlık hissetmiyor. yine çocuklarda öyle tek tip oturuş. ayaklar arkada birleşmiş .
büyük tv bu oda da olduğuna göre burası oturma odası. muhtemelen salonları yok.
evde biri sigara içiyor perdede sarımsı lekeler sinmiş.
halı sonradan serme değil sürekli orada çünkü kullanılmış baya.
yine oturuş şekililerine bakarsak fotoya oturmayan şey imamoğunun oturuşu. ve elini açan diğer takım elbiseli. bunlar fotoya oturmuyor. yani yerde yemedikleri gabak gibim ortada.
yengeme gelirsek türbanı eski tip bağlama şekili. yani bana yakışıyor diye takmamış.
bu evde yer de mi yemek yeniyor.? kesinlikle yerde yeniyor.
yer minderlerini.. arkaya yaslanacak minderleri orjinal. bunlar hemen yapılacak organizasyonlar değil.
anladın mı göt minderi :he:
:drunk::drunk:
300 milyon usd para girisi ile buraya kadar..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bira sezonunu açtım dayucuğum.. hava misss...
:drunk::drunk:
Bursa Belediyesinde bir tanıdık
İşi bıraktık, yatırımları da yavaşlattık..
Geçim derdi öylesine büyük ki, emeklilere, işsizlere, yaşlılara yardım etmeye çalışıyoruz..
Belediyelerin işi mi bu??
Değil!
Bu hale getirenlere ve bu hale gelmesine destek olan aziz halkımıza da! tebrikler...
Anayasa Madde-2
II. Cumhuriyetin nitelikleri
Madde 2 Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde,
insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan,
demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
Hepiciginin gerekleri yerine getirilmis durumda.
Soyle ki;
Demokrasi: tam, kayyum filan ayrinti.
Laiklik:basortulu bacimiza seyedenlerin goruntusunu bi bulsak canlarina okuycaz, inanclara karisilmaz, afedersiniz ermeni/alevi.
Sosyal: Emekli yili, aile yili bile seyettik, nankorler.
Hukuk: Beraber cay topladik, iliksiz cuppelerini kavusturdular onumuzde saygidan, kimse kendini guvenli saymasin sabahin korunde kapilari calinir.
Dusunebilene "yasamak zor zanaat be kardesim" bu memlekette.
Ben Bursalıyım ve Nilüfer ilçesinde oturuyorum. Mevcut Başkan yıllarca Nilüferde belediye başkanlığı yaptı. Hiç icraatini göremedik. Bırakın bu hikayeleri millete yardım etmekten icraat yapamıyormuş. Önce belediye çalışanlarının maaşlarını ödesinler. Maalesef siyasi görüşlerde hiç bir şekilde objektif olamıyoruz. Takım tutar gibi siyasi parti holiganlığı yapıyoruz. Güzel Ülkemin insanlarını toplum mühendisliği çerçevesinde sağ ve sol kutuplara ayırmışlar. Onların hepsiciği nemalanıyor ( Sağ Sol) sen kendine bak zavallılarım.
He sizde nemalanıyor ve bu nedenle holiganlık yapıyorsanız dürüstçe söyleyin ( Sağ veya Sol). Liyakat her alanda şart. Güzel Ülkemin en büyük problemi bu. Yönetim , Eğitim , Hukuk , Sağlık alanlarında liyakat olmadığı sürece bizler daha çok alçak sürünmeye devam ederiz.
Bursa Belediyesinden binlerce insan aylik 2.000 TL yardim aliyor mu?
Aliyor.
Tanidigim var mi?
Evet, var..
Konu bu..
Diger belediyelerde nakdi sosyal yardimlara agirlik vermisler. Neden? Vatandas para istiyor, para..
Yok maas odenmiyormus, baskan hizmet yapmiyormus, Guzel ulkem, liyakat v. S.
Olabilir.. Onu da sen arastir, yaz..
Maalesef çapınız bu kadar. Yok tanıdığım var o söyledi. Nereden biliyorsun doğru söylediğini veya verdiklerini iddia ettikleri yardımın gerçek olduğunu , araştırdınmı? Hep İŞKEMBEİ KÜBRADAN sallamalar.
Ben objektif olarak hiç bir siyasi partiye yakın olmadığımı belirtiyorum. Bu platform siyasi görüşler için değil HİSSE.NET olduğu için BİST hisseleri hakkında sanırım.
Bilgi veriyoruz, insanlar rahatsiz oluyor..
Enteresan tipler turedi..
Aldigi yardimin makbuzunu istemeli, notere gidip tasdik ettirmeliyim..
Onu yapsan, yine sorun yaratirlar..
Ne diyeyim, kolay gelsin.. Acil sifalar..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ALLAH sizin gibi zavallılara öncelikle acil şifalar versin. Türeyen sen ve senin zihniyetinde olanlar. Öncelikle objektif olmayı öğren tabiki öğrenme kapasiten varsa. Ben objektif olarak hiç bir siyasi görüşü savunmuyorum. Liyakat ve dürüstlükten bahsediyorum. Bu Ülkenin en büyük problemininde liyakatsizlik olduğunu söylüyorum. Liyakatın her alanda şart olduğunu söylüyorum. Nato kafa nato mermer ne diyeyim.
Gencler iyi geceler hayirli ramazanlar.
Yine yeni yeniden geldim hem bir selam vereyim hem de bir sey paylasayim diye. Umarim keyifler yerindedir.
Lafi uzatmadan sadede geleyim.
ViopX.com
Bu domani gecen sene aldik. 2 arkadasimla bir proje gelistirmek icin ama bir turlu yogunluktan zaman bulup projeyi hayata geciremedik. Zaman gectikce ilgimiz de azaldi. Bende bugun oyle karistirirken bir web uygulamasi yapmayi denedim, aslinda guzel seyler olabilir.
Domain guzel, sade basit ve X (Su anda trend) bir global hava katiyor.
Yani bu durumda ne yapacagiz bilmiyorum. Sanirsam 3 secenegimiz var
1. Ya hep beraber danaya girer gibi bir projeye girecegiz :)
2. Bu domaini "Ben bu domaini adam ederim, proje yaratirim" diyene satacagiz.
3. Emekliligimize kadar tutacagiz :)
Nedir sizin dusunceleriniz?
ABD, Yemen i vurmus.
Bist yukselisine devam edecek demektir bu.
Bursanın Karacabey ilçesinde balıkçı Adem Yılmaz ile yıllardır süren dostluğuyla milyonların gönlünde yer edinen Yaren Leylek,
14. kez göçten döndü.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Adem Amcanın kayığında yerini alan Yarenin dostuyla buluşma anını,
Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Alper Tüydeş ölümsüzleştirdi.
https://www.youtube.com/watch?v=qwJFvoNUNxM
Bademleri korku salmış, seçime kadar en büyük potansiyel kazançları yapar bunlar, artık tercihler seçkin olmalı
Suudi Arabistan'da Hizmetçiler Neden Ölmeye Devam Ediyor?
Doğu Afrika liderleri ve Suudi kraliyet ailesi,
ev işçileri üzerinden yapılan kazançlı ve ölümcül bir ticaretten kâr elde edenler arasında yer alıyor.
((Abdi Latif Dahir, Justin Scheck ve Kiana Hayeri, Kenya ve Uganda'nın şehirlerini ve ücra köylerini aylarca ziyaret ettiler.
16 Mart 2025))
...Son beş yılda Suudi Arabistan'da çoğunluğu kadın olan en az 274 Kenyalı işçi öldü;
bu, çoğu ülkede son derece güvenli kabul edilen işleri yapan genç bir iş gücü için sıra dışı bir rakam.
Geçen yıl en az 55 Kenyalı işçi öldü, bir önceki yılın iki katı...
https://www.nytimes.com/2025/03/16/w...ids-women.html
(Hacca,umreye gideceklere uyarı.. !!
Polisle veya suud halkından biriyle başınız derde girerse ,haklıda olsanız
ülkeye,-TR'ye - geri dönemezsiniz.. )
artık neşelenelebilirmiyiz yani biraz ? :yahoo:
https://www.youtube.com/watch?v=NinIihxzvj0
Tuhaf bi adamsın akp yi savunayım derken boka batıyorsun yinede umurunda değilmiş gibi kaldığın yerden devam ediyorsun.
Hollandada simit gibi satılmasını mı istiyon
Yoksa kerhanecinin verdiği vergiyi mi hor görüyon
Kerhaneci yollarca kazqndığı paranın tamamını beyan ettiği için gelir vergisi rekortmeni oldu
Senin anlı şanlı 5 li öeten yada yalaka sınradan zengin olan müsiadlıların gibi vergi kaçırmadı
borsada 5 yıllık anormal yükselişin tek nedeni de buydu zaten..
aklı küçükler enflasyon fiyatlaması diyor ya..YANLIŞ..enflasyonun da tek nedeni bunların sisteminin sona eriyor olması..
yani 5 YILDA SON KEZ BÜYÜK VURGUN YAPILDI BUNUN İÇİN DE ENFLASYON ALT YAPISINI DA KENDİLERİ HAZIRLADI..
5 yılda 10 kat enflasyonu oluşturup karşılığında 40-70 kat şirketleri değerlendi..
YAYNİ BORSANIN BUNDAN SONRAKİ EN AZ 3-5 YILI ÇÖP OLDU..
borsanın da bo.kunu çıkarttılar..
Kişi engelleme olayı için yönetime mi mail atmak gerekiyor
papağan gibi yazanları artık engelleyip geçeceğim :)
bisikletçi bile bunlardan daha iyi, gına geldi …. :he:
DAX'ın görüntü fena!
Dünyada bir konsept değişikliği oluyor ama... Hayırlısı bakalım.
Almanya, kendi işini kendi görmeye karar verirse...
''Takipçilerimden gelen ısrarlı talebe cevapsız kalamadım.Daha elit,seviyeli bir ortam için ABONELİK SİSTEMİNE geçmeyi düşünüyorum.Bu kararımın kesinlikle para ile alakası yok.Önemli olan aile ortamında seviyeli-derin analizleri yapmaktır.
Gerçi 600.000 abonenin sadece 5.000 ni abone olsa ayda 1 milyoncuk para ediyor ama ...Bir tavuk döner fiyatına çok özel yorumları göreceksiniz.
ZİNHAR ,maddiyat sorun değil.Tamamen duygusal ve ilkesel dir...'':oleyo:
Vay anasına aklımızla alay ediyorlar.Yıllarca burada yazmış olan ,ŞİMDİ BURADA YAZAMAYACAK(eleştiri serbest burada),takip ettiğim,uzun zamandır ne kadar isabet ettirdiğini(ettiremediğini) bildiğim çoğu kıdemli artık yukarıdaki gibi mesaj atıyor.
İyi gözlemciyim ve not alırım.Bunların çoğuna uyan son 15 ayda batmıştı.Madem para önemli değil onu LÖSEVE bağışla...sadece bundan dolayı bile alkış alırsın.
Ama şu para talebini gizleyip işi itibarlı bir amaçmış gibi bize lanse etmeyin.
Bunların %90 ı viob da 90 günde havlu atar.Hissede ise ,BELLİ ZİRVELERDE SATIP,3-5 AY bekleme yapmadıkları için düşüş trentinde sürekli kademeli destek verirler...
İşin garibi aralarında GARİP BİR DAYANIŞMA VAR.Bu abonelik işinde ve ,alttaki yorumnlarda;SEN BENİM SIRTIMI KAŞI BEN DE SENİN SIRTINI KAŞIYAYIM formasyonu var..:)
Heryerde bir tezgah var.KY, asla kazanamaz.
YA 10 YILA DAYANAN VE TECRÜBE EDİLMİŞ BİR özgün kendi stratejisi ile...YA DA bizzat tanıdığı-HESAP SORABİLECEĞİ ve 10 yıldan fazla borsada olup kazanabilen bir dostun önerisi...
Borsada para kazanan zaten KUTSAL KASEYİ BULMUŞTUR.Abonelik-ücretli ders gibi insanların kahrını çekmek-kendini sınırlamak işine girmezsin.Bunu İTİBARLI BİR AMAÇLA YAPIYORSAN(HİKAYE DE) o zaman o geliri düzenli olarak hayır kurumlarına verirsin.
BARİ TAKİPÇİLERİ SALAK YERİNE KOYUP,İŞİ garip bir şekilde açıklama.
İhtiyacı olan var ise 2.99 demiş :he:
https://i.ibb.co/b5dvnbKn/IMG-2581.jpg
Bu adamın mutaasıp muhafazakar takılmasına rağmen ağzının lağım çukuru olması her konuştuğunu sandığında ağzından bok saçmasıda ilginç bi durum