https://www.ubuy.com.tr/productimg/?...UwMF8uanBn.jpg
run silent , run deep
(hissenin forumunun sessiz olması nedeniyle şaka amaçlı paylaştım kesinlikle ytd :) )
Printable View
https://www.ubuy.com.tr/productimg/?...UwMF8uanBn.jpg
run silent , run deep
(hissenin forumunun sessiz olması nedeniyle şaka amaçlı paylaştım kesinlikle ytd :) )
Yarın temettü günü.
Yürü artik.
Bilanco tarihi belli mi
Bir miktar aldım bakalım, ilk gözağrılarım dan ve çok iyi yönetilen bir şirket. Bilançoyu dört gözle bekliyorum, beklentim gayet yüksek. Hayırlısı olsun.
Bu da aslında yanlış bir düşünce.. Ciroya %5-7 katkısı olacak kargo tarafında tonaj miktarı sağlayacak bir havalimanı..
Asıl beklentimiz 2021 de %40 kapasite ile çalıştığımız dış hatlar, Macaristan ve hinsitandaki yer hizmetlerinin bu sene 2. Ve 3.çeyrekte çok büyük bir ivme yakalaması..
Tanzanya hızlı büyüyen bir pazar ama şirketin anladığım kadarıyla bu sene ciddi beklentisi yok..
Ben açıkcası son çeyrek düzelen marjların akıbetini de çok merak ediyorum..
İlk çeyrek bile 490 milyon yer hizmeti 433 milyon civarı kargo geliri en kötü ihtimalle hesaplamıştım..
Yılı 6 milyar ciro %20 kar marjı ile bile kapatsak 1.2 milyar net karla bu şirket bu fiyatlarda kalmamalı..
Ana Ortaklık Payları
128.722.083 2022/1
-53.276.034 2021/1
Hayırlı olsun.
Net Dönem Karı veya Zararı
128.722.083
Bu habere bile bir tek yorum yok.
2021 üc aylık ciro 451 milyon,bu sene ilk üç ay 1 milyar 95 milyon masallah
Bu form ölmüş ağlayanı bile yok.
Yazacak bir şey yokmu.2 satır paylaşında alalım yada uzak duralım.
Hindistan haberini bekliyoruz.
Şirketimizin 11 Nisan 2022 tarihinde teklif verdiği, Hindistan'ın Kempegowda Uluslararası Havalimanı işletmecisi Bangalore International Airport Limited'in ("BIAL") açtığı, 15 yıl süre ile (+7 yıl uzatma opsiyonlu) kargo terminallerinin inşaatı, iyileştirilmesi, işletilmesi, yönetimi, bakımı ve devri işine hizmet sağlayıcı seçimine ilişkin 2 ihale, ihale makamının bugün yaptığı resmî bilgilendirmeye göre, Şirketimiz dışındaki ihale katılımcıları lehine sonuçlanmıştır.
İhale beklentisi biiti.
Maalesef. Sınırlı negatif.
Eğer borsa geneli kırmızı olursa Çelebi kan kırmızı olabilir.
hisse tavan forum bomboş
Ky kalmamış belli ki.olumlu.
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar HareketleriA+ A-
Özet Bilgi
Olağan dışı fiyat ve miktar hareketi hk.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Evet (Yes)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 23.06.2022 tarihinde Şirketimize gönderilen Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine dair yazısına ilişkin cevabımıza aşağıda yer verilmiştir:
Şirketimizin hakim ortağı olan Çelebi Havacılık Holding A.Ş. ("ÇHH") tarafından, Şirketimiz rekabet gücünü artırabilmek, yeni yatırım imkanlarını araştırmak ve genel olarak Şirketimiz ile ilgili çeşitli stratejiler geliştirmek, ortaklık imkanlarını araştırmak, stratejik ve/veya finansal ortaklıklara gitmek, bunun yanı sıra, ÇHH'nin hissedarları olan Zeus Aviation Services Investments B.V, Can Çelebioğlu, Canan Çelebioğlu ve Alpha Airport Services B.V.'nin ÇHH sermayesinde sahip olduğu payların potansiyel alıcılara blok ve/veya kısmi satışı imkanlarını araştırmak ve bu amaçla gerektiğinde "Potansiyel Alıcılar" ile görüşmeler yapmak amacıyla, gizlilik sözleşmesi çerçevesinde bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere bir ya da birden fazla yatırım bankasının danışman olarak yetkilendirilebileceği Şirketimize bildirilmiştir.
Bu bildirim aşamasında, kamuya açıklama yapılması yatırımcıları yanıltabileceğinden, Hissedarların taraf olabileceği müzakere sürecini ve Şirketimizin faaliyetlerini rekabet açısından olumsuz yönde etkileyebileceğinden ötürü Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6'ıncı maddesi kapsamında, söz konusu içsel bilginin kamuya açıklanması, Yönetim Kurulu'nun 10.05.2022 tarih ve 2022/25 sayılı erteleme kararı ile Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından ayrıca yapılacak değerlendirmeyi takiben işlemin niteliği kesinleşinceye veya işlem ile ilgili olarak tarafların mutabakata vararak iki taraflı bir anlaşmanın imzalandığı Şirketimize bildirilinceye ya da bu bilgi kamu tarafından duyuluncaya kadar ertelenmiştir. Ancak, Borsa İstanbul A.Ş.'nin yukarıda belirtilen yazısı çerçevesinde söz konusu içsel bilgiye ilişkin işbu açıklama yapılmaktadı
Kap açıklaması yukarıdadır.
Bakalım nasıl bir tepki gelecek.
tarihinin en iyi 6 aylık bilançosu gelecek yorumları yapılıyor.
görüşü olan varmı.
tarihinin en iyi 6 aylık bilançosu gelecek yorumları yapılıyor.
görüşü olan varmı.
Çelebinin 2. çeyrek karı 377.003.000 TL
bakalaım piyasa nasıl algılayacak ve fiata ne şekilde yansıyacak.
çelebi hava'nın 2022 yılı 6 aylık konsolide net karı 377.003.104 tl (2021/6 aylık: 66.658.555 tl)
Bilançoyu beğenmediler
[QUOTE=xyz;6057035]Beğendikleri bilanço var mı?[/QUO
Bankaların karını görenler diğer iyi bilançoları görmezden geliyorlar
Bu da gol değil.. Sonra görüşürüz beyler
Dünkü kapanışa göre bugün hareketli olabilir.
44X Direncini test edip aşmayı deneyecek gibi duruyor.YTD.
Çelebi halka arzından buyana en iyi 2. çeyrek bilançosunu açıkladıktan sonra.
Süper 3. çeyrek bilanço beklentisi ile dikkatleri üzerine çekecek güçte gözükmekte.
Bence Temettü açıklama tarihine kadar xxxx li rakamlara gebe .
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa tarihinin en çok kazandıran ilk 10 hisse senedinde yorum yapan yok.
Çelebi kendi geçmişinin en iyi 3.çeyrek bilançosunu açıklayacak beklentisiyle kimsenin ilgisini çekmiyor.YTD.
Hayret.
Net Dönem Karı veya Zararı
917.753.783
Net 38,16 TL temettü hayırlı uğurlu olsun. Diğer Bist şirketlerinin aksine dağıtılabilir dönem kârının %99,04'ünü dağıtıyor.
https://www.haber.aero/sivil-havacil...alesi-kazandi/
kasım tarihli bir haber
BASIN BÜLTENİ-Çelebi Havacılık Holding, iletişim çalışmaları için Weber Shandwick ile anlaştı08/08/2023 18:15:00
Weber Shandwick, dünya çapında 13.000 üzerinde çalışanıyla 3 kıta, 5 ülke ve 40’ın üzerinde istasyonda ramp, yolcu, kargo ve antrepo yönetimi, köprü operasyonları, genel havacılık, lounge işletmeciliği ve Premium servisler olmak üzere tüm yer hizmetleri opsiyonlarını müşterilerine sunan Çelebi Havacılık’a kurumsal iletişim, iç iletişim, medya ilişkileri, kreatif ve sosyal medya çalışmalarında danışmanlık hizmeti verecek.
81 ülkedeki 129 ofisiyle dünyanın en büyük iletişim ajanslarından Weber Shandwick’in Türkiye ofisi; havacılık, lojistik, e-ticaret, elektronik, lifestyle, sağlık, enerji, sosyal medya, kimya, gıda, finans, turizm ve teknoloji alanında faaliyet gösteren yerel ve global ölçekli markalara 360 derece iletişim hizmeti sunuyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
590 mil. kar hayırlı olsun.
https://m.bloomberght.com/celebi-yer...ndemde-2337515
Çelebi Yer Hizmetleri’nin satışı gündemde
Actera Group bünyesinde faaliyet gösteren, halka açık yer hizmetleri şirketi Çelebi Yer Hizmetleri için satış dahil stratejik seçenekler üzerinde çalışıyor. Stratejik seçenekler arasında satışın yanı sıra hızlandırılmış talep toplama ile ikincil bir halka arz da var.
T671H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavan da Kaç lot var alışta!?