Dusundum de acilis 52 53 olacak diye karar verdim, aksam kapanis ise mahsus tavan yapmayabilirler bu nedenle 57 gibi kapanir diye dusundum, neyse seans acilisina daha cok var son karara da...hayirlisiyla
Printable View
Dusundum de acilis 52 53 olacak diye karar verdim, aksam kapanis ise mahsus tavan yapmayabilirler bu nedenle 57 gibi kapanir diye dusundum, neyse seans acilisina daha cok var son karara da...hayirlisiyla
bknz. transturk acun ılıcalı sureci antalya oteli bu ay sonu icradan satışta çağrı olur mu zor ben buradan kucuk yatırımcıları tebrik ederim
mızmızlananları mutlu edecek bir fiyata gelecektir 0,17 kuruşken ağlayanlar yeni fiyat aralığında biraz daha az mızmızlanacaklardır sureç boyle uzar gider
ben 1 sene once 0,17 den aldıklarımı 0,43 verdim az bir mebla 0,60 gibi elimde 4 senedir 1,20 gibi versem kurtuldum bu sureçten derim ama çok zor artık hesabımda kervn kodlu bir hisse gormeyeceğim satacağım o guzel gunleri bekliyor olacağım
yatırım tavsiyesi yoktur değildir.
Tamam sattin kurtuldun burda ilk defa yorum yaptin simdiye kadar aklin neredeydi cagri yokmus olmasin otel satilacakmis satilsin bu adamlarda oteli sattiracak goz varmi .. Iyi fiyata satilirsa daha iyi borclardan kurtuluruz .. O 450 milyon lotu .... ...mi Sokacaklar ben rahatim kardes algi yapip alttan toplamak amacin belli 💰💰🐪🐪
Merhaba sayın gencparacı,
Üzülme be kardeş bu işler nasip bak epey de para kazanmışsın. Herkes yüzüne karşı yazmasa da sana kızıyor. Bence hoş olmasa da sövüyorlardır da emin ol.. Herkese bol kazançlar dilerim
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anasını satayım 30 yerine 32 yazsam hisse gelmiş olacaktı
Bu gibi çıkışlarda birkaç kademe hesabı yapıyoruz hissenin arkasından bakakalıyoruz baktıkça gidiyor trnsk ya baKa baKa gitmedimi
Bu kervana bikez giremedim ona yanarım
Bu kervan yatırımcısına asla kaybettirmedi,ara ara sürekli çıkışlar yaptı bunun tarihte gördüğü en yüksek zirve neresi acaba
Haberlerin kısa özeti nedir bu yükseliş nereye kadar devam eder yada edecekmi tabiki kimse veremez cevabı