çalışmaya devam gecemizde gündüz oldu.... zaten ben güneşi sevmem ay bana daha yakın...
Printable View
çalışmaya devam gecemizde gündüz oldu.... zaten ben güneşi sevmem ay bana daha yakın...
çalışmalarını destekliyorum murat doğan sonuçta aynı gemideyiz tabi bu gemide patron da var pınar uslu hanımla konuşmak bana daha mantıklı geliyor müjdat beyle de olabilir yine M.K.Ulu ile de konuşulması gerekiyor bunların önemi var biri patron diğeri en çok hisse toplayan yüzde 10 gibi ne düşündükleri ne yapmak istediklerini anlamak gerek sonra zaten tablo ortaya çıkar sonra sizde gereken neyse yapın derim sonuçta aynı gemideyiz he benim lotum az ama olsun fark etmez bende alırken o hisseyi bir rüya ile beklenti ile aldım hiç kimse benim rüyamı yıkamaz yıkarsa bunun bir bedeli olmalı bedelini öder eninde sonunda
sen beni birşeye benzetemedin galiba yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır..
ben bazen ne yapıyorum biliyormusun kendi sabrımı ölçmek için elime bir tabak alıyırum onu buğdayla dolduruyorum ve sabaha kadar sayıyorum ... canımda hiç sıkılmıyor şu an 42877 tane saydım saymaya devam ediyorum...
vaktim var seni dinlerim ara yada tel ver arayım
murat doğan
birde ben karar denetim bağımsız şirketine kuşkulu bakıyorum bu şirket doğruyu yazar mı bilemem yalnız düzeltilmiş bilanço deyip borsadan atılmasına neden oldu her iki şirketin de
şimdi baktım yine karar bağımsız denetim şirketi genpower holding in 12 aylık bilançosunu yayınlamış yine zarar
eksi sermaye yine
ya kardeşim düzeltme la sen düzelttikçe bu şirketler batık gibi gösteriliyor
bence öncelikle bağımsız denetim şirketi değiştirilmeli bunun için mahkemeye bile gidelebilir bence
Genpwer in 12 aylik bilancosu yayinlanmismi? Link atabilirmisiniz rica etsem.?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.spk.gov.tr/apps/ofd/Finan...ubmenuheader=3
bu linkte var
DAVA AÇMAK İÇİN YARIN GÖRÜŞMELERE BAŞLANACAK... HİSSESİ OLANLAR WHATSAPP GRUBUNA GİRMEKTE GEÇ KALMAYIN... DAVA AÇILDIKTAN SONRA GRUBA KİMSE DAHİL EDİLMİYECEK... BİLGİNİZ OLSUN ARKADAŞLAR...
muratdogan7887@gmail.com
adı :
soyadı :
hisse adeti :
başvurduğu il :
yeterli
murat doğan
Sn dogan whatsapp im yok demistim . Benim yapacagim ne var...burdan sizi izliyorum