borsada böyle başka bir dansöz varmı
Printable View
borsada böyle başka bir dansöz varmı
Açıkçılar geri geldi anlaşılan,bu nedir yaa..10,50 gör, kop git 12,50 yap geri 11 gel..:thumbdown:
Bence LINK sana gore bir hisse degil. Dun 11.50den satmak istiyordun. hissenin 12.78’i gordugu ve 1milyon lot islemin oldugu gun bile 800lotunu satamadiysan diyecek birsey yok.
sirket ile ilgili “hersene asparagas haber gonderiyorlar” demene ise hic girmeyecegim.
Şeref yoksunu bir speği var bu tuvalet kagidinin,asparagas haberin kralını yolluyorlar,
Bak damlali kardesim, senin yazdigin bu: "her sene asparagas haber yapiyor"
Yani sen burda sirketin seceresi bozuk demek istiyorsun. Bunu demen yanlis buraya ispatini koymadan (ben boyle birsey bilmiyorum mesela). Halka acik bir sirketin yaptirimcilarini manipule etmis oluyorsun.
Bu haber dogru mu, degil mi bilemeyiz. Sirket acikladiysa, baska bir kuruma yetki verdiyse, boyle bir niyet var diye dusunmek mantikli (ama temkinli de olunmali).
Daha once belirttim. Borsayi fonlayan bir kesim vardir diye. Sen de onun icindesin diye. Cunku bu kesimin risk konsepti yoktur. Bu kesim, cin olmadan adam carpmaya kalkar.
Muhtemelen 13.40'dan aldiklarini dun cingar samata 11.38'den sattin. Bugun de 12.70'den atladin. Simdi de yeni bir cingar samata.
Bunlar sig hisseler. "Cin" olana kadar (ki o cinleri de carparlar borsamizda), gec Tup'e, Garanti'ye, birak bunlari. Sana verebilecegimiz en iyi tavsiyedir bu.
Bugunluk Aciga Satis islemleri. 4,750 lot. Azmis.
Kod:02/11/2017 LINK.E 10.76 12.74 12.589 59797.08 4750 13