Sessizlik!!!!!!!!!
Printable View
Sessizlik!!!!!!!!!
Durup durup aniden bir refleks yapmasın ???? ytd dir
Gedik dün sattıklarını 4.40 ort ile 100.000 lot geri almış
İş yatırım dün gedik yatirimdan aldıklarını bugün tekrar satmış 112.000 lot. 4.25 ort ile
Top çevirmeye devam,dün gedik iş yatırıma satmıştı bugün iş yatırım gedik'e satmış
Yatırım tavsiyesi değildir
İzlediğim kadarıyla Yapabilene hareketin başlamsından buyana snpam en az 50 kere trade inkanı verdi hala daha veriyor çok ilginç hareketler
Çık kızdım ama inatla bekledim ve kazandım. 3,94 'ten alımıştım. Hedef tuttuğunda sattım. Bereket versin. Artık abi bu oldu. YTD
7 aylık %35 tuclk zararımın %25 sini bundan çıkarmıştım. yine salaklık yapıp %16 sını geri verdim. ne güzel sattım en son hedefimin çok altına düştü 4.78 den aldım . sonra kağıdın işi bitti diye 4.26 dan sattım. pislik kağıt mepet e girdim bi dar bede ondan yedim. sonra en son yine buna girdim. şok üstüne şok. gerçi 4.94 ü ilk görüşünde 4. 10 a kadar düşeceğini ve oradan tekrar aynı yere getireceğini kim bilebilirki. eğer kağıdın işi bitti diye düşünmese idim en üst hedefiminde üstüne çıkacaktım ve şu anda belki bütün zararımı çıkartacaktım. tuclk dakilerde iyice hastanelik olmuştur. ben dahil 7 aydır ha şimdi ha şimdi çıkacak derken kağıt %15 daha düştü. özellikle tuclk öyle bir kağıtki resmen afedersiniz tuvalet kağıdı gibi. biri geliyor alttan alıyor alıyor belli miktar k.y nın eline yukarıdan verip gidiyor. iş değil bu ya borsa yani.. 4.84 den satmışım 4.78 den almışım. 4.10 a kadar inip tekrar kısa sürede 4.94 e geleceğini ben bile bilemiyorum işte. ben derken tecrübeli soğukkanlı yaşlı kurt. bence kimse bilemez.
dedim ya iş değil aslında bu borsa laneti..
Snpamın yeniden piyasa yapıcısı ile anlaşma ya da anlaşmama durumu nedir sizce..