Bilader bu öle olmaz yapıştır 2 dakkan kaldı sözünü tut özür dilicem başkasını n emri olmaz
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilader bu öle olmaz yapıştır 2 dakkan kaldı sözünü tut özür dilicem başkasını n emri olmaz
Sen paaydosumun yarım saatini çaldın bir özür dile bari arada bakarım
Neden yukarılara yazmiyorsunuz emirleri .20 TL ye kim satarki alış yaziyonuz siliyonuz . Hepiniz gurupmusunuz amacınız nedir.70 bin lot emir yazıyım siluyom ne demek .1.5 milyon para emir silip yazmak ne kadar zarar ettiriyor .Dalgamı geciyonuz Jan bey
o 72 bin lotu ve çok daha fazla karşılığını borsadan kazandım, ama sizin bu kafa yapınızda olmadığım için kazandım, mevcutta 15 bin lotum var, bu diğer yazdıklarımı eğer gelirse, şirketle uğraşmak için yazdım, sizinle bir ilgisi yok yani, neyse günlük boş işlerle uğraşma limitimi doldurdum, herkes için hayırlısı olsun
Tamam Jan senden özür dilerim .Alışı çok aşağılara yazınca oraya gelirmi demek istedim.
Sizin olduğuna inandım
Çamura gerek yok
Ama gaz tenekesi demek gelmeyecek bir yere yazdginin anlamı
Kufurmu hakeretmi
Yani murat 124 gibi artislik yapar ama arkada kalır hesabı
20.02 alış emri
Bu kadar yüklü emri bir aracı kurum girdi sandım aramızdan biri olduğu ihtimali gelmedi hiç
Hadi calimini yaptın gene 2 milyon portfoy ooook iyisin
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu bunu boşverin taş gibi hisse hiç düşmüyor
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
problem yok garip borsacı kardeşim, spk nın bu haksız kararı hepimizin kimyasını bozdu, ama malesef ülkemizde böyle haksızlıklar olağan hale geldi, onun için bütün yumurtaları aynı sepete koymamak lazım, umarım bu işte hak yerini bulur