İnşallah bekliyoruz üstat..... Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Printable View
Çooook iddialı yazmışsınız..
Süre vermişsiniz..
Söz vermişsiniz..
İnşaallah olur deyip izleyeceğiz..
Ama bu kadar iddialı yazıların riskini de almışsınızdır.Sözlerimizin arkasında duralım..
Forum olarak bu yazılanları bir yere not ettik..
İzliyoruz....
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim beklentim devir.ve sonrası .bütün hissedarlara bol kazançlar.
Şüphesiz herşeyin doğrusunu Allah bilir.biz sadece bize verildiği kadarıyla biliriz.iki ay içinde olmazsa söz devr edeceğim.bence ondan sonra pul olurlar zaten.borsa da en önemli şey sezgilerdir.siz ne hissediyorsunuz.Bence bu zor bir soru değil.
Ayrıca sürekli okurum her kaynaktan nerden fitilin ateşlediğini ve zamanı artık az buçuk kestiriyorum.bu işte en büyük destek aldığım derinhisse ve moral motivasyonum marslı
Keşke zaman verip söz yazmasanız..
Marslı da öyle yaptı.Cuma yı ön plana çıkardı devire hazırmıyız yazdı..
Bu yazdıklarınız okuyanlar için sizin sezginiz veya beklentiniz olarak algılanmıyor..
Tarih var söz var iddia var kesin duyum aldılar deyip beklentiye giriliyor..
Allah hepimize hayırlı kazançlar versin..
Buraya yazarken birilerinin etkilendiğini vede her satırı okuyup analiz ettiğini bilerek yazalım..
Selametle...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha once de yazdım burda olcakları beklenti konusunda hep aynı dusuncedeyız
Bu ısın sonuca ulasması İcin atılacak adım ısbank yonetımı ve erdogan in acıklama si ile baslar
Onun haricinde zor
Erdogan acıklama si 100 binler goruldu
Ozıncenın istifası ve vakfın basına gecmesı ile holdınglesne İcin atılmıs bir adım olarak algılandı 240 binler goruldu
Ve hissenin ısrarla fiyatın buralarda durması bu ısın olacağını gösteriyor ama ilk adım hangi yerden gelecek bu onemlı olacaktır
Isbank yonetımı bu adımı atarsa bızım İcin sonuc a ulasmıs oluruz
Erdogan yaparsa Gundem ısbank ve parti yönetiminin yaptıkları hatalar ve yanlıs lar kamuya net bir sekılde anlatılır
Bizim İcin kimin yaptığı onemlı degıl her iki yol bızım İcin kazanclı olacaktır