aşırı hareketli bir kağıt olmadığı su götürmez bir gerçek, heyecan yapmaya izin vermiyor :)
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bence onemli olan gencler.
Hayata baslarken, evleniyorlar ve hemen baslarini sokacak bir konut alma arayisina giriyorlar.
Ben hic bir cift'tin, ilk hedefimiz 120.000 ISYAT hissesi almak dedigini duymadim.
Bilirim kiraci olmak zordur, insallah imkanlari el verdiginde en guzel evi alsinlar.
Ama evliligin ilk yillarinda boyle bir ek gelir yaratmalari, hayata daha olumlu bakmalarina yol acar.
Para beton yerine bir fona girerek milli ekonomiye daha cok fayda saglar.
Amacimiz degisik bir bakis acisina sahip olmalari, yoksa onu almis bunu almis bizim isimiz degil.
Ben evi satip, tumuyle ISYAT aldigimdan bu yana, yemin ederim ruh sagligim duzeldi..:he:
Ilk isim hemen bir emekli maasi kadar (1578 TL su an) temettu verecek miktarda Isyat almak olsun ruh sagligim su sira pek iyi degil zira.
12.50 krs verirse bir tanesi 151488 adet mi almam lazim?
O da 0.90 TL den 136339 TL yapar.. basit bir VW Passat parasi yani. :)
Syg,
29 Ağusyos'a kadar $ kuru böyle kalırsa viop taki short $'dan iyi para yaparlar. Asıl büyük Viop*$ yine shortta ve sanırım Aralık sonunda. $ kuru böyle seyrederse asıl ordan ciddi para yaparlar. Öyle olursa sanırım 16-18 kuruş dağıtır.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudu hanım siz isyat ı hem yerer hem de seversiniz zaten biliyoruz ... [emoji57]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Tuncay Turşucu'dan temettü yatırımcılarına güzel bir yazı...
Listenin tepesinde ISYAT var...
syg...
http://tuncaytursucu.com/temettu-sirketleri/