Alıntı:
Originally Posted by
reha kaya
Efendim, 6.5'lar görülebilir ve hatta 6.25'ten bahsedilebilir car curt.
Ulan embesil, senin hangi ekonomik dengen düzelmişte, kur 2-2.25 gayme geri gelecek?
Alıntı:
Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X
Ardasolar82
Büyük para geldi sanırım 425 bin dolar...2010 da...
Büyük para geldi sanırım 425 bin dolar...2010 da 2 bin tl almam da komik geldi... :) Reha kardeşim az önce yazdım silinmiş ülkenin %90 nının uyuduğu günlerde ben çalıştım. Allah’a şükür bir...
Alıntı:
Ardasolar82
Ayhan’a sormuştum ama neyse size de yanıt...
Ayhan’a sormuştum ama neyse size de yanıt vereyim. 68 ülke gezdim 4 kitap yazdım, kendi halkını buradaki kadar gömen insanları tanımadım. Ortadoğu gerçeği bu bir komşunu ezerek kendini onlardan...
Alıntı:
Ardasolar82
Ardasolar82 is offline Yeni Üye
geçen hafta bende kol kesmek zorunda kaldım 7.30 lardan her 1 kuruşun zararı psikolojimi bozdu kaçırdığım faiz de cabası...yeni kadro doları indirmekte kararlı duruş sergiliyor biz dolar alan kişilerde Selçuk gibi çıkması için nedenleri sayıp duruyoruz ama akıntıya karşı kulaç atmamak gerekirmiş. Olası faiz artışında 6.5ları konuşmayacağımızı kim garanti edebilir ki?
Neyse canımız sıkkın
Alıntı:
%80 ninden bahsediyorsunuz unutmayın lütfen. Ben dolar satın demiyorum alın da demem...
6,5 dan yerine koymayı düşünüyorum son 3 yılda aylık bazda 6 kez 7 li rakamların üstünde kapanış yapmış dolar ben buna bakarım. Kazansam kaybetsem kendime.
Shortlamadım maliyetim 3 diyorsun alım için de yer kolluyorsun 6,5 a düşerse alım yaparım diyorsun bu nasıl teZatlık
Alıntı:
Ayhan boşver sen Rehayı savunmayı sen ne düşünüyorsun 6,5 a gelir mi dolar el tetikte bekliyorum
Alıntı:
6,5 benim beklentim! Ressam ve Reha muhasebesini tutuyor vakti geldiğinde dekont paylaşıcam
Alıntı:
6,5 için ne diyecek acaba :) 100 baz puan faiz...
6,5 için ne diyecek acaba :) 100 baz puan faiz kuru 6,5 ye getirir diye düşünüyorum ha 17 ha 18 bence ver gitsin nağciii
az gülelim şeelekin yazılarına eski topikte kaldılar