xu030__ hani pazarcılar bağırır ya.. alan yok satanı diye... bugün ne aldıkları belli olur, nede sattıkları. hem almak, hem satmak, için bence çok uygun bir gün olur. hadi bol şanslar kafaları tokuşturmayalım:)
Printable View
xu030__ hani pazarcılar bağırır ya.. alan yok satanı diye... bugün ne aldıkları belli olur, nede sattıkları. hem almak, hem satmak, için bence çok uygun bir gün olur. hadi bol şanslar kafaları tokuşturmayalım:)
https://www.youtube.com/watch?v=TewJakMkVDs
beraber...:bravo:
xu030__ bana göre bu yatay hareketle böyle devam etmez. ancak bir yöne sertleşeceğinide düşünmüyorum. ters köşe yapmak için hareketlenmeler olabilir. çünkü bana görere direkt satacakları veya, direkt alacakları, bir pozisyon yok. bol şanslar
oyun takip etmek yerine, zenginin malı züğürtün çenesini yorar hesabı amerika avrupa takip edersen ters köşe olmaya mahkumsun
GARAN__ 9.33 ve 9.38 gibi önemli dirençerini geçtikten sonra, 9.33 desteğe tutunamayıp tekrar geri salmasına şüphe ile bakıyorum. dolayısıyla hala endeksten ümidimi kesmiş değilim. sabah ola hayrola diyelim
xu030__ destek 1481.46.. kırılsın istemem ama bence burasınıda kırar.. alın size yatırım! bol şanslar
xu030__ sabah artı bir açılıştan sonra geriye dönüp tam üç tane desteği kırmasına rağmen, tekrar yukarı yapmasını ben gel, gel, olarak değerlendiriyorum ve seansı satıcılı olarak kapatacağını düşünüyorum.
ama başkalarının ne düşündüğü değilde, insanın kendi aklını kullanması gerekiyor.
ne diyordu neşet usta? el aklıyla gezen baş"a bin bir türlü hal gelir.. hadi bol şanslar