Ft2 hocam Vestel ilgi alanınıza girebilir mi?
Printable View
-Fransız askeri stratejisti ve 1. Dünya Savaşının Fransız komutanlarından - Mareşal Ferdinand Foch 1911:
Uçaklar son derece ilginç oyuncaklar. Ama askeri açıdan beş para etmezler.
--ft-2:
-1) ..çok iyi bir firma olsa, halka arzdan hemen sonra patron geri alıma girmezdi...
-2)..o nedenle çok fazla büyüyebileceğini sanmıyorum..
-Cavidan Karaca (KMPUR CEO): (Mealen) Biz ihtiyaçtan değil, yurtdışında bilinirliğimiz ve marka güvenimizi arttırmak için halka arz olduk/olacağız.
-Burada, kmpur'a kara çaldıkça, aksa'ya kayan olacağını düşünmek ihtiraslı bir düş..
Günlük fiyat oynaklığından sersemlemiş durumdayım. Bugün taban-tavan yapmamasına şaşırdım :))
ISO 14001 sertifikasının dünyadaki yerini ve gücünü bilen var mı? Boş kap mı?
tamamen bos bisey , 1000 dolara veriyorsun, egitim felanda almana gerek yok, kagit ustunde 5 dk basilip veriliyor
tam ve gercekten uygulansa , super ama cokta gerekli bisey degil
ama soyle bir ayrinti var , yurt disi kurumsal firmalar bu tur sertifikalari zorunlu kosar, ama icerigi ile pek ilgilenmez
belki ciddi bir yurtdisi kurum istedi bunu , yoksa zaten turk firmalarinin Kalite yonetim, cevre yonetimi, yenilenebilir, geri donusumle pek ciddi anlamda ugrasmazlar
ama misal, bazi firmalar , gelir bana sadece sertifika verme , gel butun calisanlarimizi egit, bilgilendir , cevre guvenligi . is guvenligi ve saglilgini, ogret der
tamam guzel firma ama sabah -7 simdi +7 yazik yahu belliki buyuk bir is aciklayacak, alttan topladilar, KAP gelir birazdan
Türk'üz hocam bana da boş geldi. Şirket çevre temizliğine çok önem veriyor. (önem vermiş gibi yapıyor) bana bunlar içtenlikte değilde, marka bilinirliği, krediye kolay ulaşım, yurtdışında belli standartlara girebilme sebepleriyle uygulanıyor gibime geliyor. Yatırımcıların bu çevre kirliliğini umursamadığını da biliyor :)
Neyse hayırlı olsun illa bir sebebi vardır bu sertifikanında, bu haliyle bana da boş geldi.
ama yatirimci olarak bu bir sinyal, dedigim gibi , iyi bir musterisi, siparis ve anlasma imzalamak icin bunu sormus olmali, yoksa boyle kurumsal firmalar , gercekten uyguluyor olsa, bunu yillar once alirdi, sahsen biz firmada bunlara dikkat ettigimizden, ve ciddi anlamda katkilari oldugunu bildigimden . aliyoruz ama biliyorum ki cogu firma, ihale icin aliyor
yani siki dur , muthis bir KAP gelebilir,
yoksa haybeye +7 Olmazdi