Abonelik başvurusunu e-devletten yaptım.
Printable View
Rusya eger Ukrayna'yi kaybederse, hem AB'ye giden boru hattini, hem ucak teknolojisinde belli bir yere gelmis Ukrayna teknik imkanlarini, hem karadenizdeki deniz ustunlugunu kaybedecek, bunun yaninda sonsuza kadar surecek bir dusman sahibi olacak.
Ben Ruslarin bu isgalden vaz gececeklerini sanmiyorum.
Hangi hukukla istiyorsa, Ukrayna'nin Nato uyeligine de karsi cikiyor.
Insallah isgal ve savas disinda bir yol bulunur.
ABD, ""Virüsü sen ürettin ""
bahanesiyle ,Çin'in parasına çökmek istedi , Beceremedi..
Şimdi de, Rotayı Rusya'ya çevirdi.. Ukrayna'yı Rusya'ya karşı kışkırtarak çatışma çıkartmak, Sonra da Avrupa/ Nato ülkelerini de yanına alıp Ukrayna'nın gazına, yağına,bezine,tuzuna çökmek....Gerisi kuru gürültü..
Fitch downgrades Turkey to B+, outlook negative - BBG
Simdide bos tost satisi baslamis
https://twitter.com/tostcuerol/statu...RaBDf8bmw&s=19
Boş tost muhabbeti dönünce bu yıl yaptığım hata aklıma geldi...Her yıl yazın memlekete gidince 20kg kaşarımı arabanın arkasına atıp getirirdim..Bu yıl internetten de sipariş veririz diye 5 kilo 40 tl den aldım...Sonra 55 tl şimdi ise kargo dahil 70 tl den kaşarları stokladım...Yaza kadar yeter ama yazın 40 tl ye aldığım mal geçen hafta bana 70 tl ye mal oldu... 6 ayda gelen zam ...Marketçiler elektrik ve benzini bahane ederek her hafta fiyatlara zam yapıyorlar pardon güncelliyorlar...
Tost için yarım ekmek 1.5 tl , kullanılan elektrik zamlı,kira zamlı, asgari ücret zamlı, peynir 2 katına çıkmış...Millet 15 tl ile karnını doyurma derdinde...Bu halk bu durumu fazlası ile hak etti....
Bir arkadaşın dediği gibi Beter olmadan yeter olmaz.....