Ereğli ucuz kaldı dayı millet ne fiyatlardan 40 50 milyon kağıt alıyor abi siz ne hamalligi diyorsunuz teknikciler kafayı yemiş
Çılgınlar gibi 20 30 40 pddd den mal alıyor millet
Printable View
Ereğli ucuz kaldı dayı millet ne fiyatlardan 40 50 milyon kağıt alıyor abi siz ne hamalligi diyorsunuz teknikciler kafayı yemiş
Çılgınlar gibi 20 30 40 pddd den mal alıyor millet
çağrı,
seni sasa konusunda uyardım formasyon var diye 93 bandı üçgen formasyonun hedefi üzerinde flama çalışıcak.
Tepe geçti 3. Dalga aktif olabilir deli çılgınlar gibi yağma ralli roket fuze
VOB YAPMAYİN hayatınız kayar
Neden böyle diyorum
Enayi olarak böyle işler var gelip yaparız diyenler için
Asla başaramazsin hayatın kayar
Uzaklaş
Grafikleri parası olan çiziyor asla başaramazsin sen cizmiyorsun
Teknik analiz diye birşey yoktur geleceği bilemezsin bu işlerle vaktini ömrünü ziyan etmeden git
haklısın mehmet kardeşim çılgınlar gibi alıyorlar iki sene içinde 10 katı olmuş neredeyse ...
https://i.hizliresim.com/s3p8v5k.png
Ereğli 1$ dan alıcı olurum, döngü bitti. Takriben 2,5-3 sene var sıradaki döngüye.. Eder fiyatı budur. Orada da tarikat yapılanması olduğu için süngüsü düşmüyor ama bilançodan sonra göreceğim.
Burada Mayıstan beri yazıyorum HRC dünya tarihi boyunca 1000$ üzerinde üç beş günden fazla kalamadı şu an anomali fiyatları mevcut diye. Alın bakın şimdi kaç $ olmuş HRC. Hurda fiyatının üzerine 15$ marjla HRC satıldığı zamanlar oldu, hele bir o günler gelsin