THY 5-6 şubat tarihinde, İstanbul Havalimani'ndan toplam 238 seferi iptal etmiş.
Printable View
THY 5-6 şubat tarihinde, İstanbul Havalimani'ndan toplam 238 seferi iptal etmiş.
LAİKLİK,yine belirtmede fayda var,forumdaş olarak hepimiz biliyoruzda,foruma uğrayanlar adına:one:
Laiklik en genel tanımıyla din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması, devletin dinler karşısında tarafsız olması, siyasi düzenin dinden değil, akıl ve bilime dayanan beşeri iradeden kaynaklanması anlamına gelir. Türkiye'de laiklik, cumhuriyetin değişmez bir niteliği ve özel öneme sahip olan ilkesidir.
Ak parti bu düzene karşı hamlede bulunduğu için:one:
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin kapatma davası, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın, AK Parti'nin "laikliğe aykırı fiillerin odağı haline geldiği" gerekçesiyle, partinin kapatılması ve ilgili dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül dahil 71 kişinin 5 yıl süre ile siyasetten uzaklaştırılması istemiyle hazırladığı iddianame Anayasa Mahkemesine 14 Mart 2008'de sunulmuş olup, Anayasa Mahkemesi iddianameyi 31 Mart 2008 günü kabul etmiştir. 16 Haziran günü Adalet ve Kalkınma Partisi esas hakkındaki savunmasını vermiştir. 30 Temmuz 2008 tarihinde kamuoyuna yapılan açıklamada, partinin temelli kapatılmaması, fakat hazine yardımının belirli bir oranda kesilmesi kararına varılmıştır. 6 üye kapatılması, 5 üye kapatılmaması yönünde oy kullanmışken, hazine yardımının kesilmesi hakkındaki oylamada 11 üyenin 10'u kesilmesi yönünde oy kullanmıştır.
Haşim Kılıç kapatılmasından yana oy kullanmış olsaydı şimdi ak,mak olmazdı,Haşim Kılıç hukukçu değildi,hukukçu olsaydı kesin kapatmadan yana oy kullanırdı,ülkede enkaz altında kalmazdı,guya şu,bu yapılmış,şu bunlar peşkeş çekilip özelleştirme paraları ile yapılmıştır,çoğuda rant için yap işlet modelidir...gelen sıcak paralarda peşkeş çekilmiştir bu yapılanlara faydasıda yoktur,olsaydı yap işlette olmazdı vede ülkede iş alanları olarak fabrikalarda yapılmamış,tarıma hayvancılığa önem vermemiştir,uçuk işe yaramayan ülkeyi pazarlama adına projeler peşine düşmüştür,
İşin özü,bunu gören zat sinsi hamlelerde bulundu,bunlar hep ayağıma dolanmasın diye işi kökünden halletmeye gitti,aptallarıda arkasına alarak evet oyuylan hamle başlattı ve başarılı oldu yargı dahil bütün kurumları ele geçirdi,neden rahatsız bunlara rağmen,çünkü ülkenin tamamını ele geçiremedi,ekonomik bunalım yarattı ülkede hep kendine çalıştı ve halk uyandı,çünkü halk aç,aç insan neler yapmazki !!!
Dış büyük devletler ülkemizden desteğini çekiyor zat yüzünden,bunu zat kullanırmı dış güçlerin oyunuydu bu ekonomik bunalım yapanlarda oydu,ondan onları kovduk dermi,aynen der,çünkü her olumsuzluğu kullanan bir kişiliği var,peki tutarmı:whistling:
Netfix in rutin diye yazdım gerçi sanırırım gözden kaçtı. Ama adamlar her dizisinde bu konuyu işleyip beyinlere sokmaya çalışıyorlar, beni irite eden nokta bu. Amaçları ne bilinmez. Neyse asıl konudan sapmadan önerdiğim dizi biraz entresan, o bölümlerini hızlı geçiyorum. LGBT düşmanı değilim ama, insanın gözüne sokulunca ben rahatsız ediyor .Bazı şeyler doğal akışına bırakılmalı diye düşünüyorum. Ne bu konuda insan katledeceksin nede kabul ettirmeye çalışacaksın. Su akıp yolunu buluyor.
Her zaman derim .Bu konuya şiddetlle karşı çıkanlar kesinlikle incelendiğinde eğilimi olanlar veya kendini gizleyenlerdir.