ya birde bu var işte.. herkez butlanı garanti gözü ile bakıyor.. chp bile kabullenmiş derken... bunu demek istedim.
herkesin beklediği oluyormuydu ?
bu beklenti zaten satılmış olabilir mi ?
Printable View
sonucu bilemeyiz ama süreç zaman olarak yürüyecek bu kesin,..çünkü iktidarın zamana ihtiyacı var,..mahkemeler bu zamanı ona istemeselerde mevzuat ve bürokrasiden sağlayacaktır,..öyleyse iktidar bir taraftan zamanı arzularken diğer taraftan doping olacak hareketlerde yapabilmeli ki bunun ilk işareti 250 baz puan olan indirimdi,..bunları ara ara yapmak durumunda yoksa kendi istemeyeceği sonuçları da kendi eliyle hazırlamış olur,
geçen yazdım burada bir daha dersem içeriye bakmayalım dışarıya bakalım dedim,..
dışarısı için konularım ise, Tr nin olası Suriye harekatı(iktidar zamanı kaybettiğini düşünürse bunu yapacaktır, RESET), İsrailin dozu artabilecek girişimleri ve Trump-Powell denklemleri,..yani SP-500
şu anda cehabenin istanbul il başganı kim yahu?
sonucu o etkiler denmemiş miydi?
BELE OLACAK DEDI......ELE OLDU.....
simdide diyor ki.....KUZU UCUN BIRI KURALI DEVREYE GIRECEK....sebeb....PIYASA YAPICI ICDINAMIKLERI....
https://i.postimg.cc/wj853DsW/UCBIRI.png
ONEMLI NOT....FURUSMALARIMIZDA....SHORT VE LONG ACMA YERLERINI VERIYORUM....MALLARIMIZI ASLA ELLEMIYORUZ......FURUSUYORUZ.....O YUZDEN BURADA YAZIYORUM....degerli okuyucularim.
Bu hacim ne böyle ya hayvani alım mı satım mı yapacaklar? Bofa nın dealer ı şekerleme mi yapıyor?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi