Originally Posted by
efe09
Cevdet Bey Merhaba; iklim değişikliğinin en çok etkilediği sektörler olan tarım ve gıda için fiyat ya da kar beklentisinde bulunabilmek,bu beklentilerinin karşılanamama ihtimalinin yüksek olabileceği düşüncesiyle doğru olmayacaktır.Bu iklim değişikliği dolayısıyla kuraklık ve sellerden dolayı üretimde ve ürün fiyatlarında yaşanabilecek olumsuzluklar diğer ülke ve şirketlere fırsatlar sağlayabilecektir.Bu anlamda,Türkiye de bu fırsatlardan yararlanabilecek ülkelerden biridir diye düşünüyorum.Tukaşın da bu anlamda diğer gıda şirketlerine nazaran artıları olduğu için bu şirketin ortağı olmak istedim.Yaptığı yatırımlar,enerji maliyetini düşürmek için çatılara GES kurulması,dondurulmuş gıda sektörünün potansiyeli,Cem Zeytin ile birleşme ve hızlı büyüme potansiyeli..İklim değişikliği ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın gıda sektörü ve Tukaş açısından yaratacağı fırsatın durumuna göre hedef değer çok farklı olabileceğinden günlük olarak gelişmeleri takip etmeye devam edeceğim.Saygılarımla..
Not:Kişilik olarak temkinli biri olduğumdan ve tavsiye verip de vebal almak istemediğimden yukarıdaki gibi bir değerlendirme yapmak istedim..
AL YA DA SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR..