Printable View
Brezilya, Hindistan derkene, hiç dikkatimi çekmeyen Peru, yularını kopartmış geliyor...
Alıntı: Originally Posted by 07aykut Kiralık kasa diyen arkadaşlar şunu bi okusun... https://eksisozluk.com/24-haziran-20...asa%20rezaleti SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ev alacakmısta nakit lazımmıs Türkiyede yasıyorsun dıyarbakırda evler dolarla satılıyor demek ki yok oyle dıyelim . Banka havalesi denen bişi var
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN 100 gram ve üzeri gram altın alımına 1 gün valör uygulanacak : BDDK 38 bin değil mi 100 gram Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aha, kısa mesaj geldi, fidye istiyor. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Aha, kısa mesaj geldi, fidye istiyor. :he: [emoji23] Sesli güldüm. İş yerinde deli sanacaklar beni. [emoji23][emoji23][emoji23]
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Sesli güldüm. İş yerinde deli sanacaklar beni. Sorun etme, deli olmak iyidir aslında. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN 100 gram ve üzeri gram altın alımına 1 gün valör uygulanacak : BDDK Böyle bir şey neden yapılır ki,amaç nedir arkadaşlar.Altın bu dolar değil ki, millet altın alsın istiyorlar diye düşünüyordum ben.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Sorun etme, deli olmak iyidir aslında. :he: Hala gülüyorum. Siz çok yaşayın.