Bugün yasadigim ilçede kasaplarda et kalmamıştı 30 senedir böyle bir şeyi ilk defa görüyorum .kolları kopuyor insanların taşırken .ne tas kebaplik ne biftek ne antrikot ne kıymalik..biraz kuzu but vs vardı tezgahta .
Bugün yasadigim ilçede kasaplarda et kalmamıştı 30 senedir böyle bir şeyi ilk defa görüyorum .kolları kopuyor insanların taşırken .ne tas kebaplik ne biftek ne antrikot ne kıymalik..biraz kuzu but vs vardı tezgahta .
Bu gün hanımla bay dönerde 2 döner 2 tane kola 275 TL ödedik. Yuh diyorum
Daha önce de yazmıştım.
Önce yuhu kendimize çekmeliyiz.
Bize zorla döner yediren yoksa ya da yaptığımız elektrik, su, doğalgaz gibi zorunlu bir harcama değilse başkasından önce kendimizi eleştirelim.
Tüketici tepkisini koymazsa, o döner ve kola bi dahaki sefere size daha pahalıya gelecek.
Neyse afiyet olsun, yarasın..
Artı iki de küçük çocukla ben de 440 ödedim, döneri de vasattır, avm de o vardı mecburen oturduk.
Fast food da fiyatlar nereye otursanız üç aşağı beş yukarı aynı ama, McDonald's ta bile 250-300den aşağı çıkamıyoruz, bigmac yüz kaat.
Geçen tanıdığım karı koca profesör adam da dekan üstelik, şikayet ediyorlardı dışarıda yemek yiyemiyoruz ne kadar pahalı diye.
Her yer dolu bir de, kimseye koymuyor gibi bu fiyatlar, ülkede para çok hızlı bir şekilde el değiştiriyor.
Forumdaşlara tavsiye, boşuna ağlamayalım, böyle artık, Darwin koymuş adını, doğa kuralı, ya uyum sağlayın ya da silinin piyasadan. Karşı koymayı direnmeyi bırakın, kabullenin, uyum sağlamaya çalışın.
Çin modeli ekonomi çan çin çon...
Hergun zam.burger king de bir chiken royale menu+ 6 li sogan halka 93 tl.
En ucuz menu.
Erdekte yaşıyorum, bugün Cumartesi pazarına gittim. Pazartesi pazarına göre biraz daha sosyete kesimin uğradığı ve dolayısıyla fiyatların bir tık yukarıda olduğu bir pazardır. 5-6 tane peynirci arabası düzenli gelir yan yana park eder. Ben de biraz peynir aldım, siparişim hazırlanırken yandaki satıcılar dahil 400 gr'dan fazla peynir alanı görmedim, ya da 30 TL'Lik şeklinde söylüyor artık insanlar. Gelirken 3 tane farklı kasabın önünden geçtim içeride müşteri bile yoktu. Siz hangi dünyada hangi ortamlarda yaşıyorsunuz gerçekten merak ediyorum. Gundi ve trollerinin herşey 4-4lük ilüzyonu da kabak tadı vermeye başladı artık