Supersiniz, tesekkur ederim
Printable View
Likit fonlar piyasalar karıştığı zaman ilk etkilenen bu fon oluyor,bugün verilerinde fonun değeri günlük % 50 azalmış,örnek getirisi ortalama 15 iken 7 olmuş :notr:
Yanlış yere yazdım sildim.
Üstad yapı kredi yabancı fon sepeti fonu YTD bu kurala göre fiyatlanmıyor.Bu konuda bilginiz var mı?Abd kapanıs fiyatlari ertesi gün fon degerinde oluyor.Afa aft tmg gibi değil.Fon dönüşümü yaparken ciddi zararlar verebiliyor bu tür bilgilerden uzak olmak.Bugün afa aft 2gun onceki abd fiyatlari iken YTD dunku abd kapanış fiyati
CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı hisse senedi fonları benim de kafamı karıştırıyor. Alış yaparken hangi fiyattan alıyoruz, satış yaparken kaçtan satıyoruz tam bir muamma. Hele borsanın böyle oynak olduğu zamanlarda. YTD gerçekten de Amerikan borsalarını kapanışa göre hesaplıyor gibi gözüküyor.
Bir bankadaki TEFAS fonlarını başka bir bankaya aktarabiliyor muyuz? Yoksa satıp tekrar almak mı gerekiyor? İşbankası saçma sapan "yatırım hesabı saklama ücreti" almaya başladı.
Carry tradeciler 2.5 milyar dolar satış yapmış fonlardan,aynen bu olay bizim fonlarada yansıyor,örneğin hesaplarımıza 130-200 arası yansırken şimdi 80 cıvarı yansıyor,esasında serbest fon deniliyor,kimse onun riskinden bahsetmiyor,benim likit fonlar dursun durduğu yerde,bir bankaya gitim bana teklifi 47,bana yansıyan 35-40 bile değil,örneğin 100 desek ana paraya likiteyken yansıması 110-120 cıvarıydı,onların teklifi 80 :seyt:,her taraf şeytanlaşmış...zaten enflasyonun çok altında alıyoruz kazanç olarak,80 nerede 40 nerede :ss: