Belkide mahkeme nin karar vereceğinin haberini almıştır.2019 yılının son mahkemesi belli mi olur.Bir bakmışsın mahkeme hisseleri kamuya geçirmiş.Bence bu eninde sonunda olacak
Printable View
Belkide mahkeme nin karar vereceğinin haberini almıştır.2019 yılının son mahkemesi belli mi olur.Bir bakmışsın mahkeme hisseleri kamuya geçirmiş.Bence bu eninde sonunda olacak
sayin loruhlano
bir suredir yazmiyordunuz. Cikmis miydiniz koza grubundan? yaklasik 1 sene onceki ekipten pek kimse kalmadi. Benim de midem bulandi artik. Gubre fabrikalarini da takip ediyorum kac aydir. Hatta 3.5 ler filandi bu kagit 8 civariydi. Gubreye bakiyorum 7,5 oldu neredeyse bu hala buralarda. Cok yordu cok.
ytd
Belli aralıklarla giriş çıkış yapıyorum artık, yazdığınız gibi 2019 u dar bir kanalda geçirdi, mahkemenin sonuçlanması şart, yoksa 2020 de de bu tarzda devam eder....Mahkeme 3 ünü de devlete geçirirse şayet, o andan itibaren farklı bir formata geçerler.....Türk mahkemeleri ben AHİM'in kararını takmıyorum, dikkate almıyorum diyebilecek mi, bilemiyorum....
İnsan tükenir mi? evet tükenir böyle bir hisseye girersen yavaş yavas tukenirsin.Gubre den korktuk olmayacak yerden sattık. Gübre bu kiftehor hisseyi geçti neredeyse ikiye katladı bu hisse insanın yavaş yavas beyin ölümünü gerçekleştiriyor. Haaaa bir umut var mı? Var 18 Aralık.
Mahkem sonuçlanır karar speki tatmin etmeyecek gibi çıkarsa (benim için) Yandı gülüm keten helvası.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar aranıza yeni katıldım. Tüm hissedarlara bol kazançlı,hayırlı bir hafta dilerim.
Mahkeme konusunda karar ne yönde çıkarsa hisse olumlu etkilenir acaba? Üstadlar cevaplarsa sevinirim. İyi geceler 🙋🏻*♂️
Kağıdı düşürerek bu kağıdı toplayamazlar. millet yukarıdan satıp aşağıdan topluyor. Millete iyi para kazandırıyorlar. Bu adamlar bu kafa ile bu kağıdı zor toplarlar. Ellerindeki malı tamamen satıp çıksalar ne güzel olurdu.
ytd