Eyvallah ustad
SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
https://x.com/sefa_toptan1/status/17...rn6IgPy0ua5YuA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
100 tl hbk ya geçen seneki gibi yüzde 70 oranında dağıtım yaparsa brüt 70 yl temettü verebilir
Evet sayın fotonun dediği gibi minimum 60 tl temettü mümkün
10 milyar kâr yapar inşallah.Bunun için son çeyrekte 3,7 b kâr yapması lazım yani 9 aylık kârın yarısından fazlasını yapması lazım
10 olmasa bile 9-9,5 olur gibi
HİSSE DEĞERLENDİMESİ-Oyak Yatırım MPARK-MLP Sağlık'ı model portföyünden çıkardı, portföye Türk Traktör'ü dahil etti
Rica ederim değerli kardeşim! TTRAK a ilişkin olarak manipülasyon izlenimi vermemek adına özen göstermeye gayret ediyorum; kaldı ki bu şirketin süslü cümlelerle parlatılmaya ihtiyacı yok. Öte yandan, sizin de gayet iyi bildiğiniz gibi: dün Kasım vadeli viop işlemlerinin kapanış günüydü.
Bu yorumu yapanlardan derhal uzaklaşın bence.
Bu şirket, piyasanın temettü istikrarı açısından ilk 10 şirketinden biri. Üstelik tarihinin en yüksek karını bu yıl yapacak. Bu karı paylaşmaması için fabrikanın yok olması lazım. 60 TL ve üzeri bir temettü rakamını ödememesi için bir sebep göremiyorum açıkçası.
Piyasada martaval peşinde koşana çok tırt var maalesef, ve bu tırtlar sadece dedikodu üretmek üzerine çalışıyorlar. Gerçeklerle karşı karşıya kalınca da buhar oluyorlar. Bu şirketin anlatılmaya, hakkında hikayeler üretilmeye ihtiyacı yok. Bilanço ortada. Bu kafidir.
Bol kazançlar.
Sayın müzikale katılıyorum
Şu anda şirket en iyi yılında,işler ve finansal durumu gayet iyi
Maşallah diyelim
...... Kusura bakmayın adres hatalı oldu . . .