Mümkünse ödeme çekinde Namına yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiştir"Yazilmasını Arz ve rica ederim...
Printable View
Mümkünse ödeme çekinde Namına yerine, "Çanakkale de bedeli ödenmiştir"Yazilmasını Arz ve rica ederim...
gönlümden geçen, devir olmadan bankanın durumu düzeltmesi, bizim, ttk ve tdk nın hakkının verilmesi. paraların sarayın şöminelerinde yanmasını istemiyorum şahsen.
Fikrinize saygı duymak la beraber sizce bu adamlar bu millete yağmurlu havada su verir mi?Ne dediler genel kurulda hak sahiplerine "işte yargı orada" vay be ne ağır bir söz.. Bu ne demek kapıyı arkadan kapatın.Kime söylüyorsun Senin çalıştığın yerin kurcusu hisse sahibine dolaylı olarak sahibine..Şu unutulmasın sen çalışan sın kapıyı gösterdiğin adam Asli unsur...Hak kın seni beni onu şusu olmaz..Hak haktır.Nokta..
Benim yada birilerinin hiç bir fikrinin yada kişiliğinin önemi yoktur..
Kader hükmünü icra edecektir..
1991 yılinda olanlardan dolayı bankaya kızıyoruz evet, banka hakları gasp etmeseydi bu hisseler elimizde olacak mıydı, belki varlıklarından bile haberimiz olmayacaktı, duysak bile kaçımızın ilgisini çekecekti. şu an bankaya kızmayacaktık ama banka iyi ki böyle birşey yapmış ki bu hisseler bizlerin eline geçmiş umut kapısı olmuş her şerde hayır aramak gerekir, hayırlı sahurlar.
tik tak tik tak saat işliyor artık.her gong vurduğunda uykuları kaçıyor.