Printable View
Alıntı: Originally Posted by kafkaf He he :-) sen öyle san... Piyasa ile inatlaşmamak esastır. Flat olup izlemeyide biliriz.. Ablalar ile kibar konuşmayıda biliriz :-) Gün sonunu görelim ona göre poz alırız. Ezdim Gomdum seni Artik copsun Gule gule
Alıntı: Originally Posted by vicente Pala etek giydirdi :halay: uzun mu mini mi?
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Çakılacak......... dow hareketini pistten alır. bizim artımız valzıtıritin şortçularına gaz çıkarttırır. açılışta saldıracaklardır dowa. bence. :he:
Alıntı: Originally Posted by trust06 uzun mu mini mi? Mini tangasi da promosyon :kahkah: Haketti dimi
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Çakılacak......... dünden beri 7000 puan çıkmış hala çakılacak ytd
Alıntı: Originally Posted by trust06 yıl sonu 1450 ler görülür sanki.... çanak-kulpa oynuyorum..oda kanımca subat ortasına kadar 1.570 gibi.
Alıntı: Originally Posted by vicente Ezdim Gomdum seni Artik copsun Gule gule Sen ne dedin de ezdin anlamadım:-) Bir rakam ver, destek direnç ver, sonra konuşalım. Dün söylediğini bugün değiştiriyorsun. 2 gün üst üste aynı şeyi söylediğini görmedim :-) Bu kadar kıvırtırsan etekler havalanır, bunca erkeğin arasında dikkat et :-)
Alıntı: Originally Posted by şahit dow hareketini pistten alır. bizim artımız valzıtıritin şortçularına gaz çıkarttırır. açılışta saldıracaklardır dowa. bence. :he: Kim saldı bu bizonları yine :he: