-
şirketi bir süre önce letonya savunma bakanı ziyaret etmiş ve Türk savunma sanayi ürünlerini ülkemizde test etmeyi heyecanla bekliyoruz diye twit atmıştır. ilgili ülkeye şirketin ürettiği herhangi bir zırhlı araç test için gönderilmişmidir veya herahngi bir anlaşma yapılmışmıdır
-
idef sonrası sosyal medyada bazı ürünlerin satışı yapıldığıyla ilgili paylaşımlar yapılmıştır. bu paylaşımlar ne kadar gerçeği yansıtmaktadır
-
ivecoyla yapılan anlaşmanın açıklamasında teslimatların 2021 son çeyreğinde başlamasının öngörüldüğü ifade edilmiştir. iveco teslimatları başlamışmıdır. yıllık ne kadarlık bir teslimat öngörülmektedir.
-
brezilya kenya ve bulgaristanın armayı test ettiğiyle ilgili bazı paylaşımlar vardı yerel kaynaklarda bunlarla ilgili de soru sordum. baeyle imzalanan anlaşma gereği yapılan arma teslimatlarının ne zaman tamamlanacağını da. vakit azlığından pek çok soruya cevap bulamadan kapatmak zorunda kalldım. önümüzdeki günlerde tekrar arayıp herhangi bir önemli bulduğum açıklama olursa burada paylaşacağım
-
artık yatırımcılar olarak zırhlı araçların belirli bölgelerde test edildiğinden çok imzaların atıldığını duymak istiyoruz
-
https://www.youtube.com/watch?v=IYmOla86pgs
https://twitter.com/anadoluajansi/st...764480522?s=20
şu tulparın satışını ölmeden bir görebilseydik. genel müdürün belirttiğine göre kazakistanda testler başarılı geçti. bu sınıfta araca ihtiyacı olan daha fazla ülke olsa da otokarın ilgilendiği 4 ülke var. en az birinden az da olsa sipariş gelsin artık. armanın tulparın yüklü miktarda satışı olsun da satan isterse 200 liranın altına satsın bu karlılıkta hiç sorun değil. yatırım tavsiyesi değildir
-
Aynen dostum. Test haberleri okumaktan gına geldi artık. Araçlar testlere gitmekten eskidi resmen. Ne zamandır satış haberi bekliyorum. Görünüşe göre 1 sene daha beklemek gerekecek.
-
markette yağ tenekesi, peynir ucuzladı diye üzüleni hiç görmedim. sebebiyse sürekli ihtiyaç bunlar. oysa bizim iyi şirketlerin hisselerine sahip olmaya daha fazla ihtiyacımız var. sadece bunun henüz farkında değiliz. bu yüzden ortak olmayı değil de bi süre sonra satmayı düşünüyoruz. bu farkındalığa topyekün ulaşmak için de biraz zamana ihtiyacımız var. zaten birileri de bunun farkında olduğu için istediği gibi at oynatıyor hisse fiyatlarında. sattığını geri daha düşük fiyattan alamayacağını bilse zaten istediği gibi hareket edemez. ama biliyor. neyi biliyor. çoğu kişinin kısa vadeli düşündüğünü, daha düşük fiyatlardan stop olacağını, pekçok kişinin kredili girip çıktığını, çoğu kişinin şirketi çok iyi tanımadığını, değerleme yapamadığını. geneli etkileyen haber akışından fazlasıyla korkacağını, tepede alıp dipte satan çok kişiyle karşılaştım. bunları ben gibi sıradan bir yatırımcı görüyorsa piyasa yapıcı spekülatör kimin hangi durumda ne yapacağını çok daha iyi görüyor ve aksiyon alıyordur. yatrım tavsiyesi değildir