Kaliteli, hayattan zevk, tad alarak yasamadiktan sonra uzun yasamanin ne anlami var ki?
Amac zaten hayat kalitesini artirmaktan ziyade tuketiciyi ne olursa olsun hayatta tutup parasini tirtiklamak.
Syg,
Printable View
Banada coca cola nın tadı bi garip gelmeye başladi eski tadı yok gibi geldi bana .
Denetleniyor mu yoksa global şirketlerin (carrgil gibi) birer koruyucusu mu oldu, vatandaşı olduğumuz ülkenin bize yaptığı muamele aslında kolay kolay kabul edilebilecek bir şey değil ama insanlar burada yaşamıyor hayat mücadelesi veriyor, onun için de bu işler yeterince dile getirilmiyor, biz neyse bazı şeylerin tadına vardık zamanında da çocuklarımız bundan mahrum kaldı, benim kızım benim yediğim o mis gibi kokan doğal domatesi hic yemedi,hayatı boyunca belki de hiç yiyemeyecek, gelecek nesilleri daha kötü günler bekliyor.
O bir tuhaf oldu zaten eskiden içtiğim ve yediğim hiçbir seyde aynı tat yok, çıkanın sekerlisinde asit yok sekersizde cola tadı yok en iyisi icmemek, mandıra filozofu gibi bir yaşam sürmek, imkanım olsa tek başıma yasasam yapacağım ilk iş kırsal yaşama dönmek olurdu.
organik tavuk alıyorsun kilosu 45 lira migros ta pişirdiğin zaman güzel bir tavuk kokusu oluyor evde çorbasını yaptığın zaman lezzetine doyum olmuyor öteki tavukları aldığın zaman arada dağlar kadar fark var 20 30 sene önceki kaliteli ve sağlıklı beslenmeyi yaşamak istiyorsan enflasyonunu yüzde 80 e çıkartmak zorundasın
Kredi risk raporu olabilir
Bu arada e devlete geldi ücretsiz isteyen bakabilir
https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-b...poru-basvurusu