hiç düzeltme de yapmadan uçuyor maşallah Euro da öyle. Satamıyorum düşmeyecek gibi çünkü. CDS 600 altına düşmüyor. parateknik, Osman Altıntaş vb. hepsi yanıldı. Dolar düşecek dediler ama düşmüyor.
Printable View
hiç düzeltme de yapmadan uçuyor maşallah Euro da öyle. Satamıyorum düşmeyecek gibi çünkü. CDS 600 altına düşmüyor. parateknik, Osman Altıntaş vb. hepsi yanıldı. Dolar düşecek dediler ama düşmüyor.
6.79 dan satıp 6.71 den aldım.bana kalan 3 un 1 i. Spot trade çok sakat.haksiz rekabet gibi.ytd.
17 martta yazılmış.
Azap, "3-4 hafta içerisinde vaka sayısının 5 bin civarında olmasını bekliyoruz. Ama bu çok kritik sayı 30 bin bile olabilir,
Bile noktası geçtik.
Şu anda zirvede bile olsak 50-60 bin vaka demek. Yolun nasıl gideceğini neden kimse söylemiyor. Tam tersi rakamlar her geçen gün normalleşiyor. Zira salgından insan kavramını çıkarttılar. Çevremizden duyduğumuz kadarıyla hikayeleri bilebiliyoruz. Ne yarım kalan hayatlardan haberimiz var. Ne de yaşanan trajedilerden. Gidişatı beğenmiyorum. Hastalığın kanıksanmasını ve sıradanlaşması hoşuma gitmiyor.
https://m.karar.com/bilim-kurulu-uye...iyoruz-1550044
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
saat 5 ten sonra borsa neden düştü birden
bu ölü rakamı 69-70 gibi tam yatay giden başka bir ülke yok, ilginç iran bile aynı nufüs ve yaş yapısına sahip 100 lerin altına nadir düşebiliyordu. İtalya vs zaten 600 düşük sayılıyor.Burada anormal olan bir durum var ama ne, çözebiliriz belki bi kaç yıl sonra.