Yalanmış alen, çin ve iran verileri doğru olsaydı. Bizde avrupada ve abd de bu kadar vaka olması imkansızdı. Ha çindeki vaka sayısı doğru ise bu virüsü birileri havadan biyoljik silah olarak püskürttü demektir.
Printable View
Malesef toplum yaşamı sert bir şekilde düzenlenecek bence. Burada adaletli davranılmalı.
Mesela şikayetvar.com yanında kötüçıktı.com gelmiş. Kişi ilgili yere müracaat etmeden şikayetini kamuya açık bir şekilde söyleme hakkı var mı bilemiyorum. Şirketler üzerinde baskı aracı olarak kullanılma riski var.
Bir de her telefona bir özellik gelmeli ve arayan kişinin telefonunu öğrenme servisi açılmalı. Atıyorum ünlü bir kişiyi şuradan arıyorum diyerek konuşabilmek mümkün olmamalı. Muhtemelen whatsapp giderek normal telefonun yerini alır.
107.000 1/10 daha cortlandı etti 3/10 yine
bir daha gelirse 20.800 lere masayı yıkar dilerim artık dow. yoksa flatleyecem yarına bırakmam
Uzun vadede şirketlerin fiyatları çok artabilir, sonuçda kendi kendine yapabileceğin işler giderek kayboluyor, illa para kazanan şirketlere ortak olmak gerekecek gibi.