Yunanistan Dışişleri Bakanlığı:
"ABD'nin Türkiye'ye CAATSA kapsamında uyguladığı yaptırımları memnuniyetle karşılıyoruz."
Printable View
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı:
"ABD'nin Türkiye'ye CAATSA kapsamında uyguladığı yaptırımları memnuniyetle karşılıyoruz."
prensip olarak logaritmik grafikte doğrusal trend çizilemez bunu biliyorsunuz değil mi ? yani fiyatla ilgili trendi , yüzdesel değişimin gösterildiği logaritmik scalada doğrusal olarak çizemezsiniz... logaritmikte fiyatın trendini ancak üssel olarak çizebilirsiniz ( metastock' ta o özellik vardı ) . mantık budur yani... dediğime itibar ediniz. sorunuz varsa yanıtlayayım... aklınızda şüphe kalmasın .
Ya abi gece gece fiski içip dertleniyoruz şurada ne yazdın diye baktım-0.5 yapma gözünü seveyim ya. Şuna -3 basmazlarsa zaten bizimki tınlamaz bile...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S400 olduğu sürece risk devam ediyor demektir. Trump un bu hamlesi bugün geçerli. Bir ay içinde bir değişiklik olmazsa diğer seçenekler devreye girebilir. Aynı şekilde ab de. Hisse senedi fiyatları ve dolar Kuru yabancı için fırsat olabilir. Borsada beklenti gerçekleştiğinde satış da gelebilir.
Merhabalar yeniden. Forekste islem yapiyordum ama harika bir sinyal var dayanamadim. Endekste 1335 bekliyorum ben. Uygun yerden 2 lot shortlayip unutacagim. Nisan vade de.
Pardon 1337 oluyor hedefim. Vade farkindan dolayi.
Bol kazanclar herkese.
çizgiler geçmişte ne kadar çalışmışsa o kadar güvenilirdir..çizilir ya da çizilmezi grafiğin geçmişi belirliyor..şeffaf grafik..bazıları illa çizgiye değdirir, bu da yanlış bana göre..önemli olan ortalamalardır..çizgi ne kadar çok fiyatlamalara değerse o kadar güvenilirdir..