Bunları yazarken ciddi miydiniz?
Printable View
Ya o kadar kanalı, gazeteyi yıllardır boşuna mı finanse ediyor hükümet... Arkadaş tipik nir ahaber izleyicisi... Ahaber izlemediysen diye söyleyeyim, kanalımız bir hafta uçak yapar, bir hafta aya gider, öteki hafta doğalgaz bulur, sonra Konya'da robot yapar :) Almanları kıskandırır :)
Sen miydin cort cort çeken isyat dan Kemal abey? Eski tüfekliğine de uyuyor kurum da eski tüfek kurumu.
Bizim gibi zipcikti / zibidi tayfa hep yeni küçük kurumlarda. Ağır abiler isyat, teb filan köklü bankalarda. Dikkatimi çeken/ çok güldüğüm bir konudur. Mesela benim kurum ( info ) cortta ise pastada kesin çuval formasyonu oluyor.
Hele hele info cort ben de cortsam +2000 GAP garanti :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok benim de tercihim kumarbazlar kulübü info :)
bütün hafta short için gel gel çekiyorlar diye hissettim hep, bugün seans sonu gelen satış da öyle, hiç heyecan yaratmadı bende, long için lot size iyi ayarladım herhalde vereyim aşağıdan alırım filan diye uğraşmadım.. ufak kağıtlarla da ilgilenmedim, thy-tav-tup-ere portföy taşıyorum fazla kıpraşmadan.. yukarı olur diye varsayıyorum
Hakan atilla'nın gidişi operasyonun sonlarına mı geldik acaba dedirtiyor.
0 komisyon aracı kurumların ortaya çıkması,
her yerde herkesin aldım sattım diye konuşması,
sürekli tüyo soranlar, akıl vermeye çalışanlar,
ben bu iş tabana yayılınca çok korkarım. bir gün metrobüste telefonundan 10 kademe derinlikli matriks izleyen bir hanım gördükten sonra 1 ay sonra inanılmaz bir ayı piyasası yaşamıştık.
maaşallh mahallede kalite gün güne artıyor. emekli vali mi ararsın, albay mı arasın, muhtar mı ararsın, maşşşallah maşşşllah:) siz daha ne gördünüz... bizim hamamcımız bile yüksek borsa mezunu...
https://www.youtube.com/watch?v=u9daiuKHfFU