Bu daha fragman, asıl fışkırtmayı henüz görmedik.
Printable View
Gundi oradaki QNB nin aldığı 1,5 milyardan fazla mal bademse sıkıntı yok , yabancı ise sıkıntı var ona göre .
Yonca da badem spor makinaları mevcut , yabancıdan sonra içerde daha rahat oyun kuruyor .
Son 3 günlük pastalara bakın dolar yukarı hareket ederken piyasayı nasıl tutmaya çalıştıklarına ,
bofabademof bir gün satıyor diğergün aşağıdan yerine koyuyor bugunde öyle bofa oyunda , yanına cıtı almış oda aynı tavanın balığı
krdmd de kapandı...
üst vadede açarım shortu zıplarsa...
zaten güzel kar bıraktı...
sadece eregl var elimde short...
https://i.hizliresim.com/tlczq4f.jpg
çok erken bastı. öğleden sonra bu hareketin olmasını beklerdim.
muhtemelen not haberini aldılar.
erdemir de harekete katılırsa çok farklı şeyler konuşmaya başlarız.
Benim düşüncemi biliyorsun..
SWAP ların kapalı olduğu 1 günde değeri yüzde 15 düşebilen bir para birimine hiç bir hakiki batılı fon yatırım yapmazzzzzzz..
Tabikide katar badem spor malı o..Endeks ne zaman zor duruma düşse fışkırtarak endeksi ipten alıyorlar..
Bankaların ağırlıkları ile eregl tcell bimas ın ağırlıklarını değiştiren yapı kimse mal da onun dostum..
Hiç şüphen olmasın..
Borsada şu an bankalarda kchol falan gibi bir kaç şirkette batılı sermaye var..Onlarda ya artık burasını sildiler yada ilk fırsatta kaçacaklar.
Ben 2-3 aydır bankalarda badem-katar spor girçık yapıyor yabancının malı bitsin orasıda kudurur diyordum..Neyse sende görmüşsün bunu..:oleyo:
Yabancının satıp çıkmasını istiyorlar zaten..Geç gelen yada hiç gelmeyen hamleler biraz da bu yüzden..
S&P Türkiye 28 Mayıs 2021
Bekleyip göreceğiz.!!!
Karnemizi.!!!!
Bu gece.!!!!