Yahu keko aynı hesaptan yazılıyor..
Bırak..
Vergi dairesi gelecek yakında..
107 milyon idi ilk çeyrek …
140 milyon beklerim ikinci çeyrek..
Yaşarsak göreceğiz thejacal dostumun dediği gibi ..
:)
Printable View
Yahu keko aynı hesaptan yazılıyor..
Bırak..
Vergi dairesi gelecek yakında..
107 milyon idi ilk çeyrek …
140 milyon beklerim ikinci çeyrek..
Yaşarsak göreceğiz thejacal dostumun dediği gibi ..
:)
Bunlar noktanın virgülün hesabını yapamayıp milyonu bin zanneden…..
Ben bodrum-datça arasında mekik dokurken yazsın dursunlar..
Kalın sağlıcakla..
Ramses seni çıktığın pramitlere öyle bir gömerim ki bir daha hiç bir amerikali arkelog seni çıkaramaz...akıllı ol ..cücüğün diliyle sakın benimle konuşma...
O cücük burada IP si belli olmayacak şekilde yazıyor...telegramda ısrarla telefonunu istememe rağmen g...tü yemedi...
Ben olaya temel bakiyorum..36 dan da 42 den de 47 den de aldim...sıfır maliyetli sermayem ile istediğim yerden alırım...
Teknikcilikte idiam yok ama buna rağmen benim teknik çalışmam cücüğün iki çizgi ile yaptığı teknik çalışmadan çok çok iyidir...
Cücük adam akıllı yazarsa insanlar onu dikkate alabilir... sonuçta burası olumlu ve olumsuz düşüncelerin paylaşıldığı yerdir...o bunun derdinde değil...tamamen bana yazdırmama amacındadır...
Bunlar cirodan kârdan anlamaz...şirket ile ilgili bir öngörüleri de yoktur...bunlara boşuna cigersiz kediler takımı demiyorum..zamanında ayaklarına fena basmışız ...kin ve öfkeleri bunadir...berkosanin düşmesine en çok bunlar seviniyor..ky nin zararına satmasına o kadar seviniyorlar ki...telegram lağımında kekonun kârı eriyor diye göbek atıyorlar..
Olm siz kimsiniz ?? Derdiniz ne ?? Cigersiz mi kaldınız...cücük gitti sıra sana mı geldi?? Varsa bilgin sende paylaş...size yazmayın diyen mi var ..neden sadece bizimle uğraşıyorsunuz ?? Tekniği ,temeli bırakmış bize laf koyma yarışına girmissiniz..topunuz birlikte gelin...
Cigersiz kediler takımı çatlayın ,patlayin ..temettü 25 endeksine girmiş berkosan ...:kahkah: bedelsiz potansiyeli de gittikçe yükseliyor .ciro ve karı da sürekli artıyor...siz artık nah 30 dan alırsınız..
Bu videonun tamamını izledim...5 sektöre yatırım yapılmalı diyor..demirçelik sektörü ve özelikle de eregliyi işaret ediyor...(Aynı düşünceler ile geçen hafta almıştım) Temel analizin önemini de anlatmış...daha çok kendileri gibi potfoy yoneticilerin önemini belirtmiş..altın yatırımına da olumlu bakmış (bende de var)
Ben iyi günde de kötü günde de yazmaya devam edecem...sen ne kazandın zırto..abilerin ne kazandırdı sana sen onu söyle??
Tekniginizi de alın gidin...geldiğiniz yere...