Karpuza gelen zam dile getirildi başlıkta...
Temmuz da kg mı 1,0620 tl iken Ağustos da 1,2823 tl olmuş...
Forumdaki arkadaşların saha gözlemleri ile Tüik örtüşmüş gibi...
saygılar/başarılar
Printable View
Karpuza gelen zam dile getirildi başlıkta...
Temmuz da kg mı 1,0620 tl iken Ağustos da 1,2823 tl olmuş...
Forumdaki arkadaşların saha gözlemleri ile Tüik örtüşmüş gibi...
saygılar/başarılar
Son dakika. ..
Ağustos enflasyonu aylık bazda yüzde 2.3 artış gösterdi. Yıllık enflasyon yüzde 15.85'ten yüzde 17.90'a yüsledi. Üretici fiyatları aylık bazda yüzde 6.6 artarken yıllık Yİ-ÜFE yüzde 32'yi aştı. TÜFE ile Yİ-ÜFE arasındaki makasın daha da açıldığı dikkat çekti.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre enflasyon, ağustos ayında piyasa beklentilerine paralel geldi. TÜFE, ağustos ayında yüzde 2.3 artış gösterdi. Yıllık enflasyon yüzde 15.85'ten yüzde 17.90'a yükseld
Benim ciğerci kedi arkadaşlarımı en sonunda razı ettim, gerzekler şimdiye kadar TL de kalmakta inat edip durdular kol böreğini dibine kadar hissetiler. 4 Eylül dünüşleri var günlükte kalacaklar , benim dediğim ilk oldu palavra düşük enflasyonu açıkladılar sırada palavra faiz artışı var bilmem 13 ne kadar beklerler bilmem biraz düştüğünde Dolar alırlar ama ben yine onların 13 Eylülden önce bir halt yapabilecek döt sahibi olduğunu düşünmüyor ve onları zevkle izliyorum.
Salça çok dillendirilmişti başlıkta...
Temmuz da kg ı 6,1225 tl iken Ağustos da 7,6814 tl olmuş...
Burda da forumdaki arkadaşlarla,Tüik örtüşmüş gibi..
Ciddi artışlar olduğu manasında yoksa oranlar birebir örtüşmeyebilir...
saygılar/başarılar
Euroda ve dolarda bu hafta rekor bekliyorum .
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samimi söylüyorum TÜİK kapatılsa memlektte bir eksiklik değil, bari tasarruf olur, çünkü kimse kaale almıyor ne zamandır..
neden fark oluştuğuna gelince Ay'da yaşadıklarından olabilir, marketten pazardan ulaşımdan zerre haberleri yok
kendi inşaatçılarına sorsunlar demirin, çimentonun fiyatı ne olmuş...
Bu hesaplari yapanlar hiç mi markete gitmiyor...hiç bu şey satinalmadan mi yaşıyorlar da olan bitenden haberleri yok....aldıkları maaşlar haram zikkim olsun..
RTE: doların eğemenliğine son vermeliyiz.. RTE: uluslararası ticaret te dolar bağımlılığı karşımıza engel olarak çıkıyor .. (dolar rezerv para dangalak. ne olacadı?)
biz bunları anlattık.. yetmedi davulla zurnayla anlattık...
https://www.youtube.com/watch?v=1u3xDPL0eGU