Yatırım hesabınız yoksa ve ilk defa açılacaksa belki o yüzdendir.Yatırım hesabı açarken testte yaparlar.Test sonucuna göre açılıyor hesap.
Hesabın sizin olmaması iyi olmuş bari FIL çökmez:)
Printable View
yönetmeliğe göre bir banka en fazla 1 adet kredi kartı ve en fazla 1 adet ek kartınıza aidat alabilir. Bunu öncelikle belirtmek istedim bilmiş olun.
Öte yandan banka eğer aidatı yansıttıktan sonra iade edin deyin, iade etmiyoruz derlerse kartı kapatacağım deyin, kartın kapanma süresi yasal olarak 7 takvim günü, banka en geç 6. günü sizi arayıp ağlayacak aidatı iade edecek üstüne puanda verecektir.
Ben kapatınca aramıyorlar hiç hatta kara listeye alıyorlar kesinlikle aranıp rahatsız edilmemesi gereken kişi olaraktan
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hocam mt ile yazistim yatirim hesabina gerek yok ingde vadesiz uzerinden islem yapabiliyorsunuz dedi. Isin kotu yani ben hanima nasil bu konuyu acacam onu dusunuyorum. Dusunsenize yarin arayip onu test etmeye kalkiyorlar bide...tuuu yerde yatma vakitleri geldi yine
Valiz alacaklar acil migros sanala bakin 80 money veriyor coooooook uygun
yıllardır HSBC ile çalışıyorum Advance k.kart var hiç ücret alınmıyor..Premier k.karta geçmek istemiyorum kampanyalara katılım kısıtlanıyor..