Printable View
Altin fonlarina baktinizmi bankaci ustadim Cosmustur kesin
Alıntı: Originally Posted by Webster Altin fonlarina baktinizmi bankaci ustadim Cosmustur kesin Altın fonu BES hesabım da var üstadım bakıyorum doların düşüşü çoşmasını törpülüyor biraz ama iyi gidiyorlar.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Okt. 0,023061 Dun Hadi ustad nazlanma 😃😃😃 Patlat bir 40
Alıntı: Originally Posted by Webster Dun Hadi ustad nazlanma 😃😃😃 Patlat bir 40 OKT. 0,023076 İyi gibi
Alıntı: Originally Posted by myfinans OKT. 0,023076 İyi gibi 40-14.86 bugünkü oran :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa 40-14.86 bugünkü oran :) 25.14 Bu ne ustad iki gundur nal topluyor...myfinans ustadim benden dolayimidir acaba fonun dagilimina bir bakarmisiniz etkim varmi🤔🤔🤔
Alıntı: Originally Posted by Webster 25.14 Bu ne ustad iki gundur nal topluyor...myfinans ustadim benden dolayimidir acaba fonun dagilimina bir bakarmisiniz etkim varmi Bu hafta 20 milyon TL'lik alım yapmadıysanız sizden değil üstadım :)
Alıntı: Originally Posted by Webster 25.14 Bu ne ustad iki gundur nal topluyor...myfinans ustadim benden dolayimidir acaba fonun dagilimina bir bakarmisiniz etkim varmi🤔🤔🤔 Sordum nedir bu yahu diye Sizin yeni avatar yüzündenmiş😄😄