Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Oyle olsa otellerde goruyorsunuz Gavur su gibi iciyor ama adamlarda hic gobek yok Neden? Spor yapiyorlar... O zaman içelim güzelleşelim ama sporumuzuda yapalım mı :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Sonunu düşünen kahraman olamaz diyor sizin dizide :) https://www.youtube.com/watch?v=z6EncwehrAA&t=18s Aynen ustadim Hayat ne zaman biter belli degil...tasarruf tasarruf...duze ciktigimiza yiyecek vaktimiz olmazsa??? Bazen goruyorum etrafta Adamda yok bombos para sifir Ama bakinca benden luks yasiyor Dusunuyorum Belkide dogrusu o Bu hayat yasamak icin var...
Alıntı: Originally Posted by admustafa O zaman içelim güzelleşelim ama sporumuzuda yapalım mı :) Aydin simdi damlar Sporumu yaptim Takimim uzerime cuk oturuyor diye😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin simdi damlar Sporumu yaptim Takimim uzerime cuk oturuyor diye😃😃😃😃 Okullar açılsın ben bisiklete başlarım göbek tamamen gitmesede yön değiştirir :)
Getirileri çatır çatır eziyorsunuz değil mi? Selamlar.
Ben getirilerle hisse alacağım artık. Temettücü olacağım Dudu bey gibi. Selamlar.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Ben getirilerle hisse alacağım artık. Temettücü olacağım Dudu bey gibi. Selamlar. Bu uzun ve zorlu yolculukta başarılar diliyorum size, bol kazançlar :) Selamlar
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bu uzun ve zorlu yolculukta başarılar diliyorum size, bol kazançlar :) Selamlar Hocam az az alacağım. Anaparaya zarar vermeden. Yalnız bana iyi fon lazım. Selamlar.