Fon topiğine geç gerekli bilgilere ulaşırsınız, ppf ya da düşük riskli değişken fon
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burgan ( güldüren ) - odeabank ( oksijen ) - Fibabanka ( Kiraz ) ve Alternatifbank ( vov ) hesaplarında ilk tanışma oranları diye yazsa da , vade bitiminden sonra genelde bankanın mevduat ihtiyacına bağlı olarak ikinci, üçüncü.....8 nci tanışma yapabiliyorlar. Örnek ben Alternatifle her 3 ayda bir hafta ayrılır sonra birleşirim. Fiba biraz daha nazlı. Genelde en az 6 ay uzak tutuyor. 6 ay bitince uzaklaştırma kararını kaldırıyor ve '' evine dön '' çağrısı yapıyor.
Bugüne kadar mevduat oranları güzeldi. Çoğumuz da faydalandık. Ancak şahsım olarak artık mevduat yapmıyorum. ( Aptal pozisyonuna düşmemek için ) Yani ben yiyemiyorum buyrun siz yeyiniz diyemem. Her para sahibi parasını günün şartlarına göre koruyabilmek adına istediği yatırımı yapabilmelidir. paramızı nasıl değerlendireceğimize de açıkca karışırlarsa esas korkum başlar.
Sağlıklı ve dürüst yaşam için risksiz yaşamak gerek. y.t.d.
800bin TL, yeni para icin bulabildigim en avantajli TL mevduat AlternatifBank Avantajlı TL Tanışma Faizi, 90gun, %12.25.
Farkli onerilere de acigim.
Tskler.
Enflasyon altında TL faizi taktiği geçen sene de uygulanmıştı. Yine aynı şey tekrarlanacak galiba. Büyüme diyerek parayı betona göm. Baskın seçim kararı al. Önce döviz çıksın, seyirci kal, DTH'lar erisin diye. Baktın kontrolden çıkıyor, geçici önlemler al, iyice patladıktan sonra faiz arttır.