Printable View
Alıntı: Originally Posted by NoMoreBets boşver o morukları, yaşasın yeni kral:) burger king mi yeni kral :) alev seni çağırıyoooooo
Alıntı: Originally Posted by jorçhoroz burger king mi yeni kral :) alev seni çağırıyoooooo her tuzum var diyene hıyarla koşsaydık işimiz vardı:) bazen çalı arkasında sessizce beklemek en iyisi...
Başladığı yerden aşağıda kapatıcak gibi duruyor günü.
Alıntı: Originally Posted by magnefito Başladığı yerden aşağıda kapatıcak gibi duruyor günü. - tavan taban tavan taban taban tavan taban bir tekerlemedir nugyoda :)
Alıntı: Originally Posted by NoMoreBets her tuzum var diyene hıyarla koşsaydık işimiz vardı:) bazen çalı arkasında sessizce beklemek en iyisi... - hocamm ben konuşşmuyomm ki sussli konuşturuyooo
Alıntı: Originally Posted by jorçhoroz - hocamm ben konuşşmuyomm ki sussli konuşturuyooo oooo yine büyük resmi ortaya koydun, şimdi puzzle'ın parçaları teker teker belirmeye başladı:):)
https://i.hizliresim.com/9YOmv9.png
Alıntı: Originally Posted by NoMoreBets oooo yine büyük resmi ortaya koydun, şimdi puzzle'ın parçaları teker teker belirmeye başladı:):) - abdala malum olmuyo be NMB .. davacının şaşkını mübaşire danışırmış, ben de ona buna soruyom herkes yaka silkiyo nugyo mu alla korusun diyo.