KKTC 40 YAŞINDA...
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 40. yılı kutlu olsun. Kurucu önder Rauf Denktaş'ı saygı ve özlemle.
Printable View
KKTC 40 YAŞINDA...
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 40. yılı kutlu olsun. Kurucu önder Rauf Denktaş'ı saygı ve özlemle.
Başlık adresi verilmiş. Lakin formdan bir bilgi sahibi olmak güç. Biraz eski olsa da(BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLMUŞTUR)
vereceğim linkten eğitim alabilirsiniz. Ben bildiklerimin çoğunu buradan öğrendim.
Mert Başaran diye aratırsanız,hangi fonların avantaşlı olduğunu öğrenirsiniz.
Takıldığınız konuda bana özelden de sorabilirsiniz.bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Başlıkta yuji bilgilidir.
https://www.youtube.com/watch?v=YET_...W-9j9xxYqZOTS4
Merhaba
Arkadaşlar
POIP için (Piyasa öncesi işlem platformu ) aracı kurumlarınızı arayıp olumlu görüş bildirtebilirsiniz.Yada haberleri yoksa uyarmalı.
Sürekli işleme açılmalı diye .YTD.
17 si görüşleri BİST yayınlayacakmış sitesinde.
Erdoğan: Merkez Bankamızın rezervleri 128,4 milyar doları buldu
Erdoğan: İki yüksek yargı organı arasında ortaya çıkan içtihat farkını, 'darbe' olarak nitelemek bir başka utanmazlıktır
Erdoğan: Bir kısmı küresel sebeplerden, bir kısmı açgözlülükten kaynaklanan hayat pahalılığı ile mücadelemizde kararlı bir şekilde yola devam edeceğiz
Erdoğan: Vatandaşlarımız gönlünü ferah tutsun, Türkiye emin ellerdedir, ehil kadroların yönetimindedir, her türlü birikim ve potansiyele de sahiptir, bugün çıktığımız yolda çekilen sıkıntıların hiçbiri boşuna değildir