Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Azerbulbulun topraga gomulup taslanmasi lazim... O.50 indirim olursa gün kapanışını nasıl beklersin üstad 🙂
Alıntı: Originally Posted by Webster Didi ve burak buradamisiniz Hazirsaniz baslayalim Bugun arti 2 insallah �� Beni almadan trene gitmeseydiniz üstadım :) bekleyin yarına kadar :) nerde çokluk orada :) yani bu meblayı herkes yönetemez
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca O.50 indirim olursa gün kapanışını nasıl beklersin üstad 🙂 Bugunun olusu arti 1 diyorum 😀
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Beni almadan trene gitmeseydiniz üstadım :) bekleyin yarına kadar :) Fatih kardesim seni sonraki istasyondan aliriz sen orada iyice hazirlan 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca O.50 indirim olursa gün kapanışını nasıl beklersin üstad [emoji846] 100 puana kadar fiyatların içinde olabilir ama bir delilik yaparsa çarşı karışır. Sent from my iPhone using Tapatalk
Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi Alıntı: Originally Posted by mrfatih Yarın Allah ne verdiyse fonlardayım :) maden rüzgar Bist'ten yana bende bu rüzgara destek vericem. Kademeli alış mı iyi olur yoksa lök diye atlamak mı? Tutar 900K
Alıntı: Originally Posted by servetbey Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi O bendim Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by servetbey Siz 900K ile TCD almamis miydiniz ne ara sattiniz yada baska biri miydi o kisi 900K gücünde bir arkadaşımız daha var..