Bu zarar çıkmaz bence de.ama ne yapmalı.bir ara iddaa sayısal vb bile denedim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu zarar çıkmaz bence de.ama ne yapmalı.bir ara iddaa sayısal vb bile denedim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an tabii ki kimse magmaya inemez, okyanus suyundaki 1mg/ton altını da ayrıştıramaz.Ama önümüzdeki 10 yıllarda bunun olamayacağını da kimse garanti edemez. Teknolojide belirli alanlarda üstsel artışlar gerçekleşiyor. Bize standart hayat akışı içinde öğretilenleri de buna göre aklımızda yeniden süzerek strateji geliştirmeliyiz.
NOT: servetbey'in uyarısıyla baktım. Magma'dan şimdilik ümidi kesebiliriz. %50-%80 SiO2 (yani kum) kalanı magnezyum alüminyum v.s yani hafif metaller.
Gunesin altinda yuzmeyin, sabah erkenden saat 10 a kadar yada ogleden sonra 16 dan sonra yuzun,
bunu bu yasta soyleyecek degiliz ama gene de soyledim.... Sicakligi da gunes altinda olcmeyin,
51-60 ta olur 70-80 de.. koyu renk li bir araba icinde kucuk bebek - kedi - kopek unutmayin -
cami filan da aralik olsun neyse boyle sacma sapan haberler henuz yok haberlerde..
umarim olmaz sali gunundan sonra da siz Turkiye dekiler serinleyeceksiniz. Biz napalim burda................
Yiğit buluttan alıntı zaten. Önemli olan o rakam gerçek durumumu anlatıyordu. Yoksa sadece bir yanılsamamıydı. Şimdi olduğu gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.mynet.com/haber/dunya/abd...ilir-3122761-1 Bu tip saçma sapan yazıları okuyunca da insan da bankalara para yatırmama hissi oluşuyor. Peki ne yapacağız. Nereye dönsek öpecekler se , şahsen en iyi dudağı ararım. Hiç değilse zevk alırız öpücükten.
Acaba bu tip haberlerle Türkiye üzerine algı operasyonları mı yapılıyor ?