Tamamen dolandýrýcý sakýn inanmayýnýz
Printable View
Tamamen dolandýrýcý sakýn inanmayýnýz
Orta okul mezunu halimle yýllar önce kk bu ülkede ki en büyük 2. Akp li dediðimde ( hatta ekþide bile ( https://eksisozluk.com/entry/143046550 ) bana tef takmýþlardý hem burada hem ekþide ne laflar hakaretler..
Þimdi ayný insanlar dede aman gelmesin diyor.
Ýnþallah kayyum atanýrda gelir diyorum çünkü hak ettiniz.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...71#post6992271
Yine aþkta kaybettiðim bir yýl oluyor..parite 1.03 ten geçmiþtim..
https://www.youtube.com/live/L7AWOcI...DtB75TRwJjbX4V
Hollanda kraliyet ailesi Trump'u kapýda bile karþýlamýyor, salonda kabul ediyorlar.
Dünya lideri olan biz ise, arka kapýdan uðurlardýk.:dvr:
Sizin orta okul mezunu haliniz pek çok kiþinin sözüm ona üniversite bitirmiþ haline göre fersah fersah ileride sayýn sugosu , ben K.K. aday olduðu kesinleþince sustum ama afiþlerde ve posterlerde
Ýmamoðlu ve Yavaþ in resimleri olmasý ayrýca onlarla birlikte miting sahnesine çýkmasý bile baþarýsýzlýðý garantileyen kendi baþýna yeterli olamayacaðýnýn garantisi idi ama dediðim gibi sözde çok bilen bazý tanýdýklarým vb nedeniyle de belki onlar haklýdýr deyip sustum .
Siz aforoz edilmeyi göze alarak doðrusunu konuþtunuz kutlarým ayrýca ASELSAN ve Euro baþarýlarýnýz da sýra dýþý kutlarým.
Ben de bir sözlük yazariyim hatta bize " sözlükte 40 yaþýný aþmýþ bunak çetesi " diyen bir fýrlama gençlik le de saðlam mücadele ediyorum arada :kahkah: orada nick farklý sizin ki gibi ayný deðil.
Bugüne gelirsek yine bir baþka saðlam Muhteris (K.K. dan çok farklý tabii) Ýmamoðlu erken konuþtuðu ve gücü ötesinde atýp tuttuðu için problem yaþýyor zaten ilk deðil ama ikinci görüþünden anlamýþtým kendisini .Ýmamoðlu kendisi bana göre lüzumsuz bir takým " hadi bana gel cesaretin varsa " tarzý ajitasyonlar ile hem kendini hem de ona güvenenleri yaktý.
Þimdi bunu söylediðiniz de ayný duruma düþüyorsunuz zamanýnda K.K. ya denilenle.
Burada Mansur Yavaþ in temkinli konuþmalarýný ve iþine odaklanip cart curt etmeden tabir caizse hareket tarzýný kutluyorum . Ýmamoðlu da terini silerek konuþtuðu günden bugüne böyle yapsaydý þimdi ciddi bir alternatif olarak duruyordu kim ne derse desin ama K.K. yi indirme ve partiyi de ele geçirme hevesi ona hem parti içinden hem dýþýndan çok düþman saðladý bunun müsebbibi kendisi.
Bu nedenle kendisini de ayrýca tehlikeli buluyorum hatta eþinin bir miting de , kent lokantasini kast ederek "emekliler bizim sayemizde et yüzü gördü "demesi bana rahmetsiz Çavuþeskunun karýsýný hatýrlattý.
Sana mý kaldý bize et yedirmek diyemedi kimse de .Yani ben böyle duydum fazlasýný bilmem.
Bu da bugüne dair kalsýn Mansur Yavaþ sessiz sakin iyi , ama Ýmamoðlu nedeniyle O da tehdit altýnda..
Yani Ýmamoðlu ndan hiç hazzetmiyorum , tarzý nedeniyle zerre kadar, bu nedenle bana çok kýzan olur.Martin Luther gibi aforoz edilmeyi göze alýyorum:kahkah:
Not: yolsuzluk olaylarýnýn mahkeme olmadan lehinde aleyhinde olmam iddianame bile cikmamis iken , ama ne var , ne yok derim ama bir þýmariklik var mý fazlasýyla var , paralarý sayarken bile üst üste koymalara falan ne gerek var ayrýca bankadan geçir her iþin kayýt altýnda olsun, bugün nakit parayla ev almak bile riskli yarýn yüz tane sorunla karislasabilirsin. Ama dediðim gibi tarz tarz deðil .Her konuda böyle , sen Ýstanbul'a odaklan Þam in imarý sana mý kaldý. Iþte sonu .
dük hazretleri 50 max verirler üstü yok :)
kestirme yol PPF 50 bürüt getirene parayý park etmekte akýllýca olabilir :ok:
ben mevduat hiç yapmadým parayý bu ülkede 3 gün baðlamak benim için stres :)
30 gün baðlasam herhalde kafayý sýyýrýrým :oleyo:
önerim 50 veren aylýkta en iyi getiren 3/5 adet PPF ye eþit bölüp alman olur, yada 50 yerine 51 i zorla 30 gün 45 gün kýsada belki ok diyen banka çýkar, karar senin, kolay gelsin :wave: