Bu kagıt. nazara gelmiş kurşun döktürelim veya lokma olmazsa ruhuna fatiha....
Printable View
Bu kagıt. nazara gelmiş kurşun döktürelim veya lokma olmazsa ruhuna fatiha....
Borsada şu an giden hisselerin gerçek olsa da olmasa da bir hikayesi var. Mardın -adana-yanında diğer çimentolar. ( suriyede göçmenler için evler yapılacak, sınıra yakın olan çimento fabrikalarından çimento alacak diye ) %100'e yakın prim yaptırdılar. Belki bu durum hiç olmayacak , belki de 2-3 yıl sürecek ama güzel kullandılar. Koza -ipek grubu hem güzel kar açıkladılar hem de mahkeme olayı %100'e yakın prim yaptılar. Gyo'lar (ekgyo hariç ) faizler düşüyor diye ciddi primler yaptılar. Ya da ttkom gibi ,bankalar ellerindeki hisseleri satacaklar diye açıklama yaptılar hisse prim yaptı , bunun gibi bir sürü örnek var yunsa -sasa vb.
Ya da ortak bir grupla hareket edecek hisse ( ihlas grubunda olduğu gibi )( koza ipek grubunda olduğu gibi )(büyük bankaların ya da küçük bankaların qnbfb -ıcbtc ortak hareket ettiği gibi)
ya da bir grup girecek bağımsız olarak alıp götürecek ( metro hatta geçen tsgyo'daki hareket gibi)
maalesef tskb'de bunların hiçbirisi yok. Temeli güzel , karı güzel , tekniği güzel ama hiçbiri bir fayda etmiyor. Biz de aylarca bekliyoruz (0,81-0,96 arası ) . Işimiz çok zor .
kademeler ne alemde... görebilen var mı... 0,91 i görmesine bayaa şaşırdım... 0,91 de kuvvetli direnç. gerçi her kademe direnç...
https://resmim.net/f/nX95XH.png
2,400,000 - 0,89 0,90 - 2,100,000
2,360,000 - 0,88 0,91 - 2,676,000
sabah açılışta ilk 0,91 göstedi ondan sonra tüm gün tek basamak 0,90 işlem yaptı. Hatta çok az 0,90 verdim , 0,89 yazdım gelmedi. Işlem hacmi de çok az 4,886,500
açığa satış mevzusu yüzünden işlemler azaldı. aslında spek varsa tam hisse toplama ortamı oluştu. satan yerine koyamıyor...
klnma %16 , zarar açıklayan şeker %5 yukarıda , endeks 1500 puan yukarıda tskb tek fiyat 0,90 YORUMSUZ
sabah 0,90-0,91 açılan tahta 100 bine gelen endekste 0,90 ı kaldırmıyor.. garip garip işler...
Sabah 0,90 verdiğim ve 0,89 yazdığım ( çok olmayan deneme ) lotlar geldi. En azından 0,91 dirençden kapa artık sıkıldım senden. Endeks 2 bin puan yükselmiş biz bir basamak traden bahsediyoruz .