-
Takımda geçen seneye oranla hiç bir gelişme yok. eğer iyi bir kaleci ve kerem aktürkoğlu transferi ve formda bir talisca olursa belki avrupada şampiyonlak ligi gruplarına kalır ama oradan çıkabileceğini sanmıyorum. ligde de yukarıdaki dediğim gelişmeler olursa ve gs iyi bir kaleci transfer edemezse burun farkı ile şampiyonluk şansı olabilir. ama tam tersi mevcut kalecilerle ve gs muslera gibi iyi bir kaleci bulursa ligde hiç şansı kalmaz. sezonun 2. yarısının başlarında gs şampiyonluğunu ilan eder. tabi bizi takımın sportif başarısı değil hissenin gitmesi ilgilendiriyor. bana göre kongreden önce avrupada elenip ligde kötü bir başlangıç yaparsa ali koç koltuğu bırakır ve ne olursa olsun hisseye olumlu etki yapar. yani başarılı olursa da gider başarısız olup yeni yönetim gelirse de gider. bu sene 4 büyük takımın hisse performansı beklentisi içinde yine bir numara bu olacaktır diye düşünüyorum. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
-
Fenerbahçe tarihinin en kötü başkanı,Ali Koç.
Transferler tam bir rezalet,teknik direktör desen o ondan beter.Böyle giderse 2.lik bile büyük başarı olur.
Manacerler,Başkanı kandırıyorlarmıdır nedir,seyretmeden,izlemeden transfer yapıyorlar.
-
AMK'mun bir sezon daha başladı...
https://pbs.twimg.com/media/Gx2fzIgW...pg&name=medium
yine bildik hikayeler
cincon antep sahasında
kollanan takıma havadan ,yeşilçamlık artistlik hareketlerle penaltı hakkı tanınırken
antebin takımının haklı penaltısı verilmedi...
yani bu ligden ne beklenir ki...
idda siteleri bu maçta cin conun penaltı kazanacağından o kadar emin ki
penaltıyı sürpiz saymayıp nispeten düşük bir oran vermişler
https://pbs.twimg.com/media/Gx2rtBYW...jpg&name=small
-
antep takımının hangi haklı penaltısı verilmedi ? ya boşverin bu bahanelere sarılmayı artık. antep çok kifayetsiz ve sabaha kadar da oynasa gs yi yenemezdi. bence iki takımda iyi oynamadı. gs yine klasik barış alper faktörü ile maçı kazandı. geçen senenin devamı gibi bir tablo görünüyor. fener avrupa maçından dolayı bu hafta bay geçecek. bence fener ile gs arasında kadro kalitesi olarak çok büyük fark yok. ikisi de bence şampiyonluk ipini göğüsleyebilir. futbol kalitesi olarak bakarsak iki takımda vasatın üstüne çıkamazlar. avrupada ikisi de erken havlu atar. yani klasik bir annemizin ligini izleyeceğimiz sezon daha. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
-
Maç şaibeli,,,ş.kokusu var.
1-Hangi futbolcu,ceza sahasında rakibinin formasından çekip yere düşürünce,penaltı verileceğini bilmez.
Gol pozisyonu yok bir şey yok.Neden böyle bir müdahaleye gerek duyar.
2-Gaziantep as yabancı kalecisini oynatmayıp yedeğini ilk 11 de oynatıyor.
Bu kaleci, ceza sahası dışında topu elle oynadım mı kırmızı kart göreceğini bilmiyor mu?
Üstelik top koluna deyiyor,belki bunu hakem görmez deyip,elini bir daha uzatıp topu elliyor.Bir de hakeme bakıyor ki beni bariz görsün ki,kırmızı kart versin.Sonra itiraz numaraları falan.
Top kaleye gitmiyor,soluna düşecek,el yerine ayakla pekala topu uzaklaştırabilir.
GS takımı çok güçlü,yeni transferlerle ligde her takımı yenebilecek gücü var.Ucuz gollere ihtiyacı var mı?
Daha ligin başında ilk maçta böyle tiyatrolar oynanırsa,devamında neler yaşanacak göreceğiz.
-
ÇOOKKK Artistik hareketler bunlar,
ceza sahasının dışında hiç bir şey olmuyor ...
https://sozcu01.sozcucdn.com/sozcu/p...rop&scale=both
ama her nedense o çizgi aşılınca yeter ki topa doğru yapılan müdahale veya kafaya çıkma durumunda ,cin conlu topçu adeta dışarıdan vahiy gelmiş gibi hooop parandeli dönmeli mönmeli bir şekilde kendini yere atıp ,zaten cin con gönülldaşı hakemin penaltı vermesini sağlıyor...
burada bu yapmacık penaltının sebebi gösterilen durumlarda dış sahalarda onu yapan artistin kart görmesine sebep oluyor....
oyunları dalavereleri ancak burada geçerli....
-
Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Emre Mor, ezeli rakip Trabzonspor'a transfer olmak üzere. Geçen sezon Eyüpspor'da kiralık olarak oynayan milli futbolcu, Fenerbahçe'ye geri döndükten sonra bambaşka bir kulübe transfer olma kararı aldı. Trabzonspor'un Emre Mor'u kadrosuna katmak için yoğun girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Nedense İstenen adamlar hep kazma çıkarken,istenmeyen adamlar hep iyi oluyor.
Maximini yok öyleydi yok böyleydi derken yediler.Emre mor u da yiyecekler,,o zaman neden aldınız arkadaş demezler mi adama?
Mimoviç dersen tam muamma..
-
https://i.hizliresim.com/ikfd9rb.jpg
............Sadece biraz sabır......................